Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişimi Kabulleniyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda gerilim yaşamanız muhtemel. Üstlenmeniz gerektiğini düşündüğünüz bazı sorumluluklar ve görevler sizi başkalarıyla samimi deneyimler paylaşmaktan uzaklaştırıyor. Şu anda bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, günün enerjisi aşk ve romantizm ile ilgili konuları harekete geçirecek. İş ve oyun arasında sağlıklı bir denge bulmaya çalışın.

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Yüksek enerji ve duygular bugün senin ödülün olacak. Kendine ve başkalarına karşı fazlasıyla duyarlı yaklaşıyor olacaksın. Mevcut göksel açılar yanlış anlaşılmalara zemin hazırlamaya müsait ve duygusal tepkilerin yolunu açıyor. Mümkün olduğunca etkili şekilde iletişim kur ve eğer aklın karışmış, sinirli veya hüsrana uğramış hissedersen duruma açıklık kazandırmak adına soru sormaktan çekinme. Büyük sorunlarla baş etmek için bir başka günü bekleme.Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde, dostluk ve ortaklıklarınızda ani bir değişiklik, sürpriz bir durum, sürpriz bir fırsat söz konusu olabilir. Yeni bir ilişki, yeni duygular ve daha derin, anlamlı paylaşımlar içinde olabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün birtakım aksiliklerle burun buruna gelebilirsin. Evli ya da uzun süreli bir birlikteliği olan bir Boğa burcuysan ilişkine zarar vermemek adına tavizlerde bulunabilirsin. Kendini kontrol etmen gerekebilir. Değişimden hoşlanmayan tarafın giderek törpüleniyor. Mide hassasiyetine dikkat etmen gerekecek.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile duygusal kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni sözleşmeler, yeni ticari işleriniz de seçenekleri belirlemekte zorlanıyor olabilirsiniz. Sonucunda kar veya zarar saptaması yapmak zor oluyor ise risk seviyenizi belirleyerek hareket etmeye çalışmalısınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. Gündeminizi eşinizle ilgili konular oluşturabilir. Eksik iletişimden kaynaklanan huzursuzluklara karşı daha anlayışlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde size keyif veren uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcığınızı kullanacağınız işlere yönelmek size iyi gelecektir.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ilişkileriniz kişisel ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Başarılarınıza müdahale mi ediyor? Onlar gerçekten kendinizi ifade etmek için size izin veriyor mu? İstenmeyen ilişkileri ortadan kaldırın. Gerçek bazen acı, ama kaçınılmazdır.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şey için çok heveslisiniz. Endişeleriniz ortadan kalkacak ve günün tadını çıkaracaksını.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecek. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girebilmek istiyorsanız, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeye başlamalısınız. Finansal olarak rahatlayacağınız günler çok yakında gelecek. Bugün motivasyonunuz yüksek olacak.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Olaylar karşısında daha sakin davranmalısınız. Beklenmedik gelişmeler üzerinizde baskı yaratabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>