Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişiklik Arıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, dinlenme ve rahatlama günü. Bugünün sakin havasından yararlanarak kendinizi merkeze alın ve hayatınızdaki önemli şeylere odaklanın. İş hayatınız çok yoğun ve ailenizi bir şekilde ihmal ettiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin. Sizi özlediler ve onlarla beraber olmanıza çok sevinecekler. İş gelip geçici, ama unutmayın ki aile bakidir.

Bugün kaygısız, neredeyse çocuksu bir atmosfer var. Bu durum size çok yakışacak. Son zamanlarda olağanüstü bir şekilde çok çalıştınız ve biraz rahatlamanız ve gevşemeniz gerekiyor. Bugün, açık alanda taklalar atabileceğiniz bir gün. Bu şekilde hisseden tek kişi siz değilsiniz - yaşam sevinci pozitif bir şekilde bulaşıcıdır. Bu harika duygudan en iyi şekilde yararlanın. Bugün oyun günü,günü değil.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Otomatik olarak insanların sana ve ihtiyaçlarına karşı anlayışlı yaklaşacağı gibi bir beklentiye girmemelisin. Duyguların kuvvetli olacak ve irrasyonel ve duygusal ağırlıklı düşüneceğin için insanları kendine çekmenin aksine onları korkutup kendinden kaçırabilirsin. Öfke ve rahatsızlıklarını seni seven ve sana yardım eden insanlara yöneltmemeye dikkat et.İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var ve bizim amacımız da yalnızca mutlu olmak!

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dışardan gelen paralar, plan dışı kazançlar ve maddi fırsatlar gündeminizde olabilir. Geleceğinize daha fazla odaklanabilir, mantıksal veya geleneksel düşünerek hareket edebilirsiniz. İnatçılık, ilişkilerde zorlayıcı olabilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay’ın boşlukta hareket etmesi sana dalgınlık verebilir. Günü evde geçirecek bir Boğa burcuysan, ev kazalarına karşı her an tetikte olmalısın. Dalgınlık ev işlerinde hata yapmana sebep olabilir. Günlük programını belirlerken rutinlerinden sıyrılmaya çalışıyorsun. Kendin için farklı etkinlik ve programlar belirliyorsun.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi sergileyemediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. İçinize kapandığınız zamanlar da ruhunuzu dinleyerek sıkıştığınız konuları anlayabilirsiniz. Derin bir nefes alarak sizlere karşı gibi duran konuları yenebilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yeni bir kitaba başlamaktan tutun da uzmanlık alanı geliştirmeye kadar her konuda başarılı olacağınız bir süreçtesiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler asla olması gerektiği kadar kolay değildir ve kötü iletişim teknikleri ise buzdağının sadece görünen kısmıdır. Ancak hiçbir engel sizi bu işten caydıramaz, var gücünüzle çalışmaya devam edin. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizde ve çevrenizde olumsuz bir hava estireceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yorgun düşebilirsiniz. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin sergilediği bazı davranışlardan şüphelenmeye başladınız ve aklınızda birçok soru var. Finansal durumunuz daha iyi bir hal almaya başlayacak. Bunaldığınız zamanlarda, en yakın arkadaşınızdan destek isteyin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize yönelik beklentileri o kadar anlaşılmaz şeyler değil. Ona daha zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri yok edebilirsiniz. İşinizde çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler biraz huzursuzluk yaratsa da başarıya yakınsınız. Karşınıza çıkacak fırsatları görmeye ve iyi değerlendirmeye çalışın. Düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>