Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Azimlisin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yasal konular bugün sizin için çok faydalı olacak gibi. Sözleşmeleri, hatta bir düğünü bile tartışıyor olabilirsiniz! Ayırca, hem sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren yeni fikirlerin canlı bir şekilde tartışılması ve bugünün cinsel enerjisi sayesinde, romantizm bugün sizin için yükseklerde. Ancak, bu günlük iletişimin sevgiyi canlı tutmada çok önemli olduğunu unutmayın. Günün tadını çıkarın!

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Güçlü fikirler karşına çıkabilir ve bir miktar kafa karışıklığı yaratabilir. Sana söyleneni tam olarak anlamakta zorlanabilirsin. Anlamak için yeteri kadar zaman ayır ve önüne gelen bilgi yığınının seni bunaltmasına izin vermemeye çalış. Duyguların karışık olabilir; biraz kendinle baş başa kal.Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neden her zaman en gerekli anlarda yakıtın bitiyor? Ne zaman olaylar iyi gitmeye başlasa sinir bozucu bir engel aniden ortaya çıkıyor. Problem bu olayların planlanmamış olup gerçekten onlarla ilgilenmemiş olmanda. İyi haber şu ki daha fazla plan yapmak durumunda değilsin. Punçları arka arkaya devirmekte oldukça iyi gidiyorsun ama bu çok uzun sürmeyeceki ta ki depon yeniden dolana dek.

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşiniz, çalışmalarınız hakkında birçok dedikodu ya da çok fazla fikirle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi fikrinizi oluşturmadan önce gerçekleri daha derinlemesine incelemek isteyebilirsiniz. Bu oldukça aydınlatıcı olabilir!

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla çok kuvvetli iletişim kuracağın bir gündesin. Pozitif enerjin ve girdiğin ortamlarda dikkat çeken karizman bugün özgüvenini arttırıyor. Hem ailen hem de sosyal çevren üzerindeki bu pozitif havadan nasibini alıyor. Dış görünüşünde belli değişiklikler yapmak için bu günü seçmiş olabilirsin. Kendine vakit ayırmak ve değişiklik yapmak mental açıdan seni besliyor. İlgi görmek ve iltifat almak bugün seni çok mutlu ediyor. Maddi anlamda belli kaygılarını ardında bırakabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, bu mutlulukla sevgiline bir jest yapabilirsin.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizle ilgili görüşlerinizi sunarken oldukça sakin ve sabırlı bir tavır içerisinde olmaya özen gösterin. Parasal konularda hırs yapmamaya özen gösterin.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmek isterken, fikri sabit davranmamaya özen göstermelisiniz. Yaşanacak huzursuzluklar sizin de tadınızı kaçırabilir. İhmalden kaynaklı hatalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Riskli işlere girişmeyin.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde fiziksel performans gerektiren işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Romantik ilişkileriniz ve ailevi ilişkilerinizde daha güçlü kökler edinmeniz söz konusu.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte ilişki yaşadığınız birine bugün tamamen başka bir açıdan bakacaksınız. Onun da sizi yeniden tanımak istemesi yeni bir ilişkinin temellerini atmanızı sağlayacak.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aşk, flört ve hobiler evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Bugün başlayacak romantik ilişkileriniz kalıcı olacaktır.Yurt dışına çıkabilir veya seyahat planlayabilirsiniz. Akademik hayatınızla ilgili atacağınız adımların karşılığını alırsınız, gireceğiniz sınavlarda başarıya ulaşabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat tüm hızıyla yanınızdan geçip gidiyormuş gibi görünebilir ve siz, onun akışına yetişemeyecek kadar ağır kaldığınızı düşünebilirsiniz. Bu yüzden, kendi içinize kapanabilir ve işlerinizi ağır ağır halletmeye yönelebilirsiniz ama olaylar sizi gerçeğe dönmek ve hızlanmak zorunda bırakabilir.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu yurt dışı seyahatleri, yabancılarla olan gündemler, eğitim ve inanç konularında enteresan durumlar yaşayabilirsiniz. Hayatınız her zamanki seyrinden çıkıp, biraz daha farklı noktalara doğru evirilebilir. Aileye dair yüklü bir miras veya aileden gelen karmik bir sorun sizi zorlayabilir.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün kendini oldukça güzel hissedebilir, çevrenin ve ilişkide olabileceğin insanın dikkatini çekebilirsin. Eğitiminin devamı ve yükseköğrenim için yapabileceğin başvurular varken; yenilenme konusunda başarı sağlayabilirsin. Akşam saatlerinde gün içindeki çalışma azminin vermiş olduğu güçle gruplar içerisinde öncü kimliğe bürünebilirsin.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 50"
Ay
Kova
22° 56' 42"
Merkür
Koç
17° 47' 22"
Venüs
Boğa
03° 27' 36"
Mars
Koç
01° 15' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 58"
Uranüs
Boğa
22° 27' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 33"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>