Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün muhtemelen geniş aile üyeleriyle zaman geçireceksiniz. Sevdikleriniz sizi sosyal etkinliklere dahil etmek isteyecekler. Bir aile yemeği veya doğum günü kutlamasına davetli olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz, ailenizle bir araya gelmenize yardımcı olabilir. Kesinlikle bir grup insanla beraber olacaksınız bu nedenle sosyal ve aktif olun! Kalabalığa karıştıkça keyfiniz yerine gelecek.

Böylesi tuhaf günler çok sık yaşanmıyor. Artık ne istediğini bilmiyormuşsun gibi görünebilir. Dünyanın diğer tarafında çalışmak ya da gitmek için bir arzunuz mu var? Yapılacak en iyi şey, her zamanki aktivitelerinizden kurtulmak ve yürüyüşe çıkmak olabilir. Bu noktada kaybedecek bir şeyiniz yok!

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Güne tazelenmiş bir güç ve enerjiyle başlaman olası. Yapılacaklar listesindeki her madde neredeyse kendiliğinden hallolacak. Projelerine güven ve dinç bir şekilde yaklaşacaksın ve ne yapılması gerekiyorsa yapacaksın. El atmak ya da başlatmak istediğin bir mesele var ise daha iyi bir gün bulmakta zorlanacaksın! Mevcut özgüveninin değerini bil – üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok.Bugün, size bir şeyler öğreteceğini hiç beklemediğiniz birisinden yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Sizinle karşıt görüşte olan birisi ile ruhen bir çatışma içerisine girmeniz muhtemel. İki felsefe arasında ortak noktayı bulmak sizin için bu çatışmadan kaçınmanın bir yolu olabilir. Bu da muhtemelen diğer kişinin size bir şeyler öğreteceği gibi sizin de ona öğretmenizi sağlacaktır. Bugün ön yargılı olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkileriniz ağır aksak ilerliyor gibi hissetmenize rağmen aslında hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Bu histen kaçmaya çalışmayın. Yüksek ihtimalle yaz siz ya da partneriniz, bilerek ya da bilmeyerek daha yakın olmak istediğiniz için böyle hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artmış durumda, bu yüzden düşüncelerinize değil hislerinize yol açın. Konuşmaktan çok dinlemeniz gereken bir gün.

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile büyükleri, yasal konular ve davalar gündeminizde öne çıkan başlıklar olabilir. Hakkınızı arama, haklılığınızı ispat etme duygusu güçlenebilir. İnatçılıktan ve sabit fikirlilikten kaçınmalısınız.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karantinada aldığın kilolardan kurtulmak için spora başlamak istiyorsun. Kendini büyük bir bölümünde spor salonu dolaşırken bulabilirsin. Mide hassasiyetin için besinlerine dikkat etmek isteyeceksin. Aile büyüklerinin sana verdiği sorumlulukları yerine getirirken biraz zorlanabilirsin.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize sürpriz yapmak için girişimde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Ona geçmişle ilgili anılarınızı ya da hatıralarınızı hatırlatmak ilişkinizi güçlendirebilir.  

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sabah saatlerinden başlayarak gün ortalarına kadar oldukça güzel haberler alacak ve insanların pozitif yorumlarına maruz kalacaksınız.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç telefon görüşmesi yapmanız ve e-posta göndermeniz gerekecek. Her konuda spesifik olmanıza gerek yok. Sadece doğru bilgi verdiğinizden emin olun yeterli.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bugünde, girişimciliğiniz hızlı şekilde ön plana çıkıyor.

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız. Sizin eşsiz planlarınızı işbirliği yapacağınız kimse uygulayabilir. Bu sayede ikinizde kazançlı çıkarsınız.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski ilişkinizi düşünmekten, yeni ilişkinize odaklanamıyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için daha fazla plan yapın. Duygusal olarak çok kararlı olsanız bile, günün sonunda yalnız hissetmeniz mümkündür.

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 05"
Ay
Kova
29° 05' 45"
Merkür
Koç
18° 01' 16"
Venüs
Boğa
03° 59' 41"
Mars
Koç
01° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 47' 12"
Uranüs
Boğa
22° 29' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Başak
23° 36' 27"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>