Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arkadaşlarına Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün küçük düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyeceksiniz; doğrudan meselelerin merkezine ineceksiniz. Ortamınıza ve çalışma koşullarınıza çok az önem veriyorsunuz, bunun yerine kendiniz için belirlediğiniz hedefe odaklanmaya çalışıyorsunuz. Bir Boğa kadını bir hedef belirlediyse, hepimizin bildiği gibi, hafife alınmaması gereken bir güç!

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Bugünü insanlarla arandaki meseleleri halletmek ve tartışmak konusunda kullanacaksan çok dikkat etmelisin. Bunu yapmak çok istiyorsun ama sorun şu ki insanlar da etkiye savaşarak tepki verme modunda. Parmaklarının ucunda büyük bir cephanelik olduğunu fark edemeyebilirsin bile. Mantık duygular karşısında bu savaşta kazanacak gibi duruyor, o yüzden de hislerini mümkün mertebe kontrol altında tut ve kelimelerini düzgün seç.Hoşgeldiniz. Hafta sonu için herhangi bir plan düşünmediyseniz, hemen düşünün. Son zamanlarda yorgun ya da bitkin hissediyorsanız, muhtemelen artık bir mola vermenizin zamanı geldi. Sorumluluklara çok fazla odaklanmak herkesi yıpratır. İyi bir uyku vücudunuzu, sevdiklerinizle beraber gülmek ve sosyalleşmek ise ruhunuzu canlandırabilir. Kendiniz için plan yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına verdiğiniz öğütleri kendi hayatınızdaki meselelere ne kadar uygularsanız sizin için o kadar iyi olur. Kendi standartlarına uyum sağlayamayan birinin liderliğini kimse kabul etmez. Başkalarına rehberlik edecekseniz kurallara uygun şekilde hareket etmeye gönüllü olmanız yetmez, aynı zamanda bu kuralların verimli olup olmadığına dair geri bildirimleri kabul etmeye de istekli olmalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızın temel taşlarıyla ilgili kararlar alabilir,veya özel hayatınızda başlangıç kararları alabilirsiniz. Araç ve taşınmaz mal alım-satım konuları gündeme gelebilir. Aile içinde ise keyifli vakitler geçirilebilir. Evinizde sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamında bir arkadaşına yapılan haksızlığa karşı savunmacı bir tutum içerisinde olabilirsin. Sevdiğin insanların yalnızca mutluyken değil, sıkıntılı süreçlerinde de yanlarında olmayı ihmal etmiyorsun. Bugün alacağın haberlerle birlikte ekonomik açıdan rahatlarken, beklemenin verdiği stresten de kurtulacaksın. Ay, öğleden sonra boşlukta hareket etmeye başlayacak. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle sorunları çözme konusunda iletişim kurmakta zorlanabilirsin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde değişim ve dönüşüm düşüncesine girebilirsiniz. Yapısal düzenlemeler yapmanız sizi düşüncesel olarak rahatlatabilir ve performans olarak sizi üst seviyelere çıkarabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün babanız ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Akşama doğru çatışmalardan kaçının.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda birtakım anlaşmazlıkların sürdüğü bir dönemdeydiniz. Bu dönemde sizin çabanız ve isteğinizle bu problemler çözünecek.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı yanınız gününüzü aydınlatabilir. Aklınıza gelen tüm fikirleri birden hayata geçirmeniz mümkün olmayacaktır. Şartları zorlamak yerine doğru zamanı bekleyip farklı şeylere yönelirseniz, tatmin edici sonuçlara yine de ulaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün heyecanlanmanıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Fakat gireceğiniz topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli bir gece geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizde karşınıza çok büyük fırsatlar çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte zaman geçireceksiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak, sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili beklentileriniz var. Fakat engellemelerle karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 02" R
Ay
İkizler
14° 28' 47" R
Merkür
Koç
23° 38' 39"
Venüs
Boğa
12° 57' 27"
Mars
Koç
07° 11' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 22' 41"
Uranüs
Boğa
22° 54' 25"
Neptün
Balık
29° 11' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 35"
Lilith
Başak
24° 24' 52"
True Node
Koç
15° 12' 30"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>