Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün bir şekilde sinir bozucu bir gün olacak. İş arkadaşlarınız, daha çok işbirliği yapmanız ve daha az bireysel olmanız konusunda ısrarcı olabilir. Ekiple birlikte çalışmayı reddettiğiniz için size kırgınlar. Aslında, isyankarlığınız bir noktada sizi disiplinli olmaya itebilir. Kariyerinizde hızlı bir şekilde ilerlemenize zemin hazırlayan otoriter duygu ile bu zorlukların üstesinden geleceksiniz.

Kendinizi daha açık ifade etmek üzerine çalışmak sizin için iyi olacak. Geçmişte, çevreniz sizi sık sık ortada bırakıp bir şeyler için suçlamış olabilir. Görünüşe göre bakış açınız bulanıklaştı ve bağlılık hissiniz de azaldı. Bugün doğru ve yanlış hissinizi birbirinden ayırt etmek için ideal bir gün olacaktır.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Bugün en ateşli tutkuların bile cesareti kırılabilir. İnsanlar her ne kadar soğuk bir insan olduğunu söylese de, içindeki bütün bu buzun altında yanan ateş tam bir volkan gibi. Fakat bugün bir kez daha kendini hislerinden mesafeli bulacaksın. Onları kontrol etmeye çalışacaksın. Çok alayvari ve kinci olmamaya çalış...Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, size bir şeyler öğreteceğini hiç beklemediğiniz birisinden yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Sizinle karşıt görüşte olan birisi ile ruhen bir çatışma içerisine girmeniz muhtemel. İki felsefe arasında ortak noktayı bulmak sizin için bu çatışmadan kaçınmanın bir yolu olabilir. Bu da muhtemelen diğer kişinin size bir şeyler öğreteceği gibi sizin de ona öğretmenizi sağlacaktır. Bugün ön yargılı olmamaya çalışın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. Bir süredir size sıkıntı veren, yük olan bir durumdan kurtulabilir; özgürleşebilirsiniz. Karmaşık durumlar netleşmeye gidiyor. Hayatınızın bir alanında yeni bir sistem ve düzen kuruyor olacaksınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harekete geçeceğin konularda iki kez düşünmekte fayda var. Ay’ın boşlukta hareket etmesi gününün dağınık geçmesine neden olabilir. Duygu durumunda ani değişiklikler yaşarken aile fertlerinden birini farkında olmadan kırabilirsin. Evinde çıkabilecek beklenmedik sorunlar kenara para koymana engel olabilir, extra harcamalar yapmak zorunda kalabilirsin.  

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Değişiklik yapmak veya yeniden yapılandırmak her şeyi tamamen silmeyi gerektirmez. Rötuşlarla müdahale etmek zaman konusunda kazançlı olmanızı sağlayacaktır.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda daha rahat bütünü göreceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İnandığınız konular hakkında fazla ısrarcı olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Akışta kalın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sırlarınızın açık olması ihtimali çok yüksek unutmayın Merkür retrosu devam etmekte. Bazı konularda konuşurken çok dikkatli olun.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes ara sıra kötü kararlar verir. Sizin durumunuzda ise kötü bir durumdan en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını biliyorsunuz, bu yüzden işe koyulun.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, özel konuların yer aldığı ve kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşamasında, bir çalışma sergiliyor ve sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Venüs, karşıt evinizde ilerlerken özel zevkler söz konusu olabilir. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanları zarifliğiniz ve zekanız ile büyülüyorsunuz. Bugünyerinizde sakin olmaya çalışın ve ani kararlar almayın. Zihninizi dinlendirmek istiyorsanız, huzur verici bir yürüyüşe çıkın ve sevdiğiniz aktivitelere yönelin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat edin. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Ruhunuzdaki yorgunluğu dinlendirmeye çalışın.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 42" R
Ay
Kova
29° 29' 28"
Merkür
Koç
18° 02' 11"
Venüs
Boğa
04° 01' 44"
Mars
Koç
01° 37' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 47' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 48"
Lilith
Başak
23° 36' 38"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>