Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yenilikler Kapıda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Bugün fazlasıyla kararsız olabilirsin ve çözümler üretme konusunda başarılı olmayabilirsin. Hemen bir şeyleri sonuca götürmen gerekmiyor. Bugün geri planda kal ve gözlemler yaparak veri topla. İnsanlar duyarsız ve kaba olabilir. Kişilerin üzerine gitme. Paylaşabileceğin büyük bir sıcaklık ve tutku var. Güçlü, tahmin etmesi zor bir güç bir yandan duygularını etkiliyor.Bugün karşı koyamayacağınız bir değişiklik ihtiyacı tarafından motive edileceksiniz. Hayatınızın yapı taşlarına ve temeline karşı asilik yapmak isteyeceksiniz. Çevreniz bu düşüncelerinizi desteklemeyebilir ve hatta sizden bu yüzden uzaklaştıklarını hissedebilirsiniz. Yine de günlük hayat akışınızın sınırlarının dışına çıkmaktan korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyalleşmek için daha istekli olman gerekecek. Yeni insanlarla tanışıp yeni ortamlara girmek daha faydalı olacak. Ufkunu genişletecek fikirlerle karşılaşmak için sınırlarını aşmak senin için daha iyi olacak.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi gergin, mutsuz ve bıkkın hissedebilirsiniz. Çevrenizde yaşanan olaylar yakın ilişkilerde olduğunuzun kişilerin fikirlerini sorgulamanıza ve onlara duyduğunuzu güvende sarsılmalara olmasına neden olabilir. Kendinizi bir yere ait hissetmeden yabancılaştığınız bir gün olabilir, çevrenizdeki durumlara ayak uydurmaya çalışın ve sakin olun. İş ve aşk hayatınızda şansın sonuna kadar yanınızda olacağı bir gün. Bu nedenle yeni bir yatırım fikriniz varsa bunu hayata geçirebilirsiniz, değer verdiğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşmeden sonra yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer çalışan bir Boğa burcuysan, mevcut koşullardan memnun olmaman, patronunla konuşmalar yapma isteğini ortaya çıkarabilir. Daha önce tercih etmediğin aktiviteler, sana yeni uğraşlar kazandırabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sosyal medya üzerinden biriyle tanışabilirsin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum içinde beklenmedik bir şekilde abartılı duygusal tepkileriniz olabilir. Sizlerin de farkında olmadığı hisleriniz açığa çıkıyor. Bilinçaltınızdaki korkular yüzeye vurmuş olabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Kişisel yetenekleriniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Sizde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda koşullar hızlanabilir. İşlerinizi yetiştirmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız. Saygı duyduğunuz kişiler sizi destekliyor. Farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, size bir şeyler öğreteceğini hiç beklemediğiniz birisinden yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Sizinle karşıt görüşte olan birisi ile ruhen bir çatışma içerisine girmeniz muhtemel. İki felsefe arasında ortak noktayı bulmak sizin için bu çatışmadan kaçınmanın bir yolu olabilir. Bu da muhtemelen diğer kişinin size bir şeyler öğreteceği gibi sizin de ona öğretmenizi sağlacaktır. Bugün ön yargılı olmamaya çalışın.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam olarak neye olduğunu çözemediğiniz bir isyan duygusu, sizin için biraz sinir bozucu olabilir. Harcayacak enerjiyle dolusunuz fakat bunu kullanmak için yeterince anlamlı görünen bir şey bulmak zor olabilir. Neyse ki, rutin işleriniz bugün normalden daha yoğun olabilir! Siz yapmanız gerekeni yaparken şu an tam da ihtiyacınız olan bir hedefle karşılaşabilir hatta bunun sonunda maddi olarak da faydalanabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve olaylara mantıklı yaklaşıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki kişilerin bazı davranışlarına maruz kalabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular gündeminize gelebilir. Fazlaca harcama yapabilir, yatırım ya da alım-satım konularında riske girebilirsiniz. Bunlar ileride sıkıntıya yol açabilir, önemli kararlar alırken dikkatli olun.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat edin. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Ruhunuzdaki yorgunluğu dinlendirmeye çalışın.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 18" R
Ay
Balık
04° 02' 56"
Merkür
Koç
18° 12' 57"
Venüs
Boğa
04° 25' 21"
Mars
Koç
01° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 23"
Satürn
Balık
16° 48' 58"
Uranüs
Boğa
22° 30' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Başak
23° 38' 45"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>