Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Stresten Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinize karşı korkutucu ruhani bağlar hissediyorolabilirsiniz. Geçmişte geçen bir rüyayla uyanıp, ikinizin birlikte başka bir hayatı paylaşıp paylaşmadığını merak edebilirsiniz. Ya da tam siz bunlar düşünürken sevgiliniz sizi arayabilir. İlişkinizdeki manevi taraf bugün ön planda olacak.

Bugün, yalnız çalışabileceğiniz görevleri ve projeleri ele almak için iyi bir gün olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak sabırsızlık ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bu nedenle de verimli olmayabilir. Bugün aynı zamanda işlerinizi yürütmek için iyi bir gün değil. Trafik gibi kontrolünüz dışındaki faktörler, yaptığınız şeyin önüne geçebilir, buna değmez. Akşam: Bir filme gidin ve düşünmekten uzak durun.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Duyguların ve fantezilerin bugün güçlü şekilde birbirleriyle bağlantılı. Bırak hislerin gerçek üstülüğün tadına varsın; hayallerin günlük kararlarını etkilesin. Havada bir elektrik hissedeceksin, buna uyum sağla. Ayrıca kullanabileceğin oldukça yaratıcı bir enerji de çevrende geziniyor. Bu enerji seni oturduğun yerden kaldırmaya yetecek cinste.Günün erken saatlerinde biriyle bir miktar gerginlik ve sürtüşme yaşayabilirsiniz, ancak akşama doğru ortalık yatışacak gibi görünüyor. Gün yavaş yavaş ilerlerken, insanların daha esnek hale geleceğini ve sizin bakış açınıza daha anlayışlı ve daha ılımlı olduklarını göreceksiniz. Siz ne kadar gerçekçi ve düzenli olursanız hayatınız farklı alanları da büyümeye ve gelişmeye o kadar açık olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ruhsal olarak kendinizi biraz olsun yenilenmiş hissedeceksiniz. Gücü elinizde bulundurabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kendinizle ilgili olan konulara vermiş olduğunuz değer normalden daha da üst seviyelere çıkmakta. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Gerginliklerden de uzak durmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekmekte.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili iç dünyanızda farklı duygulara gidebilir, ne istediğiniz ve ne yapmanız gerektiğine dair bir sorgulama yaşayabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde küslük ve barışma durumlarına oldukça açık bir gün. Uyum ve anlayışı çalıştırmalı.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık fikirli oluşunun bazı problemlerinde işe yaramadığını görebilirsin. İş arayışında olan Boğa burcuysan daha önce yaptığın başvurulardan olumlu dönüş alıyorsun. Sosyal hayatında stresten uzak durmak isteyebilirsin. Bir dargın bir barışık odluğun aile üyen ile arandaki sorunları halletme niyetinde olabilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, hayata geçirmek istediğiniz konularda onların desteğini almak isteyebilirsiniz. Düşünceleri sizin için önemli olduğundan, bunların ışığında atacağınız adımlar daha da sağlam olabilir. 

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sanatsal açıdan yaratıcı konular ve size olumlu beklentiler getirebilecek temalar var. Gelecek yönünde düşünmek, en azından hayal etmek faydalı olabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bereket konularında, geleceğinizi tasarlamak ve hayatınıza yön vermek gibi konularda başarılı kararlar alabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biri eğlenceli ve zararsız bir şeyle dikkatinizi dağıtmaya çalışırken, diğerleri bundan rahatsız olabilir. Ufak şakaların zararı olmasa da işleri bitirmek için acele etmeniz ve zaman kaybetmemeniz gerekli. Özellikle de grup projeleri söz konusuysa.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. İstediğiniz başarıyı yakalamak isteyecek ve çalışmalarınızı belli bir düzene göre yönlendireceksiniz. Sistemli biri olmanız çevrenizde tepki çekebilir. 

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün geziye çıkma ve yeni yerler ile insanlar görme isteğiniz artacaktır. Bu nedenle, önümüzdeki günlerin ana konusu, yapacağınız seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuk, çeşitli yönlerden size heyecan ve tatmin duygusu verecektir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır eşiniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmıyorsunuz. Bugünyerinizde sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Çevrenizdeki insanların gününü şenlendiriyorsunuz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. İş ilişkilerinizde sizin için güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Bugünlerde sevineceğiniz haberler var. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz. Olabilecek ateşli hastalıklara karşı önleminizi almanız sizin için yararlı olacak.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>