Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Bugün yıldızların size öğretecek bir şeyi var. Muhtemelen, son zamanlarda hayatta kalmak için elinizden geleni yaptığını hissediyorsunuz - gerçekte çabalarınız tutarsız olsa da. Asıl motivasyonunuz, sıkı çalışmalarınızın bir ödülü olarak maaşınıza zam müjdesi almak. Ama bugün, aniden izlediğiniz yolun bundan ne kadar uzakta olduğunun farkına varabilirsiniz. Başkalarının size değer vermesini istiyorsanız, önce kendinize değer vermelisiniz!

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Bugünbirliği ve birliktelikler üzerine kafa yoracaksın. Günün enerjisi her çeşit partnerliği etkiliyor. Sana hizmetlerini pazarlama konusunda destek olacak kişilerlebirliğine gidebilirsin. Ya da finansal danışmanla çalışmaya başlayabilir veyaalanındaki sorunların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir avukat bulabilirsin. Profesyonel alanda başkalarıyla el ele verdiğinde kendini iyi hissedeceksindir. Tavsiye ve yardımlarına karşı açık ol!Bugün listenizdeki bazı şeylerin üstünü çizmek için iyi bir gün. Son birkaç haftadır fazladan mesai yapıyorsunuz ve işlerinizi hemen hemen bitirdiniz. Bir iki parça alışveriş ya da evde biraz temizlik yapmanız gerekebilir ama bunlar küçük işler. Klasik müzik dinleyerek ya da rahatlatıcı bir köpük banyosu yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşgeldiniz. Hafta sonu için herhangi bir plan düşünmediyseniz, hemen düşünün. Son zamanlarda yorgun ya da bitkin hissediyorsanız, muhtemelen artık bir mola vermenizin zamanı geldi. Sorumluluklara çok fazla odaklanmak herkesi yıpratır. İyi bir uyku vücudunuzu, sevdiklerinizle beraber gülmek ve sosyalleşmek ise ruhunuzu canlandırabilir. Kendiniz için plan yapın.

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleriyle ilgili konularla güne başlayabilirsiniz. Günün ilk yarısında Ay boşlukta olduğu için dağınıklıklar olabilir. Öğleden sonra daha disiplinli ve adım adım ilerleyebilirsiniz. Şartlar kolaylaşabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşılaşacağın olaylara soğukkanlı bir şekilde yaklaşacak ve sağduyulu hareket edeceksin. Kendi işinin sahibi olan bir Boğa burcuysan, işlerini büyütme isteğin banka kredilerine yönelmene neden olabilir. Gün içerisinde, daha önce temellerini attığın işlerle ilgili geri dönüş alman, planlarına yeniden yön vermeni sağlayabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşine vereceğin sürpriz haberler, onun mutlu olmasını sağlayabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi birikimlerinizi kullanma yönünde kararsızlık yaşıyorsunuz. Güven ve kazanç hedefleriniz sizi hem ikilemde bırakabilir hem de karar almakta oldukça zorlayabilir. Bu süreçte sağlıklı karar almak için biraz beklemeniz daha doğru olacaktır.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akışta kalın.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda birtakım anlaşmazlıkların sürdüğü bir dönemdeydiniz. Bu dönemde sizin çabanız ve isteğinizle bu problemler çözünecek.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündeminizde aşk var. Bugün yöneticiniz Venüs ile Mars’ın bir araya gelmesi, sizin için de yeni bir aşkı veya var olan ilişkinizde yakınlaşmaları işaret ediyor. Ancak inatlaşma, zıtlaşma olasılıkları da yüksek. Öfkeyle hareket etmeyin.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin değerlerinizle kesişmese de onlara saygı duyan biriyle duygusal bir ilişkiye başlamanız yakındır. Aşk hayatınız yoluna girerkenhayatında bazı iplerin ucunu kaçırmanız olası. Vaktiniz varken tedbirli davranıp bazı şeyleri halletmek iyi olacaktır.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kalabalık ortamlardan zevk alacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelip değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Fikirleri size ilginç gelebilir. Söz vermeden, iyice düşünmelisiniz. Geriye dönüşleriniz  zor oluyor.

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında hayallerinizdeki gibi bir ilişkiye gireceksiniz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Manevi yönünüze ve zihinsel sağlığınıza odaklanmak için iyi bir gün olacak.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 55" R
Ay
İkizler
23° 57' 04" R
Merkür
Koç
24° 19' 38"
Venüs
Boğa
13° 48' 14"
Mars
Koç
07° 42' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 49"
Satürn
Balık
17° 25' 50"
Uranüs
Boğa
22° 56' 49"
Neptün
Balık
29° 12' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 47"
Lilith
Başak
24° 29' 27"
True Node
Koç
15° 08' 41"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>