Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlgi İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve romantizmle ilgili meselelerde önümüzdeki birkaç hafta içinde gelişmeler yaşanabilir. Bununla birlikte, bugün sizi en çok endişelendirecek olan şey, şu anki ilişkilerinizde gerçekçi olmayan bir yaklaşım benimsemeniz. Kendinizi, gerçeklikten oldukça uzak bir rüya aleminde bulabilirsiniz. Buna dikkat edin.

Şu anda mesleğiniz ile ilgili olabilecek eski bir kimliği terk etme sürecindesiniz. Adınızı değiştirecek kadar ileri gitmeden, mirasınıza her şekilde saygı duymanız gerekmiyor. Ayrıca yaşamak için bir hayatınız var ve yolunuz atalarınızınkinden çok farklı olabilir. Yargılamak size kalmış.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Tutku dolusun. Muhtemelen de pek ev işi yapasın olmayacak. Daha çok gününü eğlenerek geçirmeye ayırmak istiyorsun. Romantik partnerinle özel bir şeyler yap. Güzel bir parka gezinti planlayın. Birbirinize olan hayranlığınızı dile getirin. Ya da bir lokantada akşam yemeğinin tadını çıkarın. Birlikteliğinizin basit öğelerini bile kutlama faktörü haline getirin!Bugün bazı yeni etkinlikler hayatınızın bazı kısımları hakkında şüphe duymanıza sebep olabilir. Ama henüz kesin bir cevap bulmayı beklemeyin. İşin açığı bir kaç gün boyunca sabretmelisiniz. Bu süreç sizin için çok kritik olabilir, çünkü uzun zamandır hayatınıza vermek istediğiniz yönü en sonunda belirleyebilirsiniz. Bugün her şeye dikkatli yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, ?daha ciddi işler? tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aileniz, baba eviniz ve babanızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu alanda yapmanız veya tamamlamanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Öğle sonrasında kontrolünüz dışında durumlara biraz daha dikkat etmelisiniz. Akşam saatleri daha keyifli olabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi görmek için güne uyanmış bir halin var... Eksik olan duygularını tartmaya başladığın bu günlerde, sevgilinin sana özellikle bugün biraz daha itinalı davranmasından yanasın. Üzerindeki hassasiyeti soğuk algınlığından bitap düşmüş bedenine yorabilirsin. Bugün sana tavsiyem bol bol dinlenmen ve masa başında duran kitabını okuyarak zaman geçirmen yönünde olacaktır. Hasta isen, güzel bir limonlu çay ve biraz stresten uzak durman kâfi olacaktır.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz ile ilgili konularda başaracağınıza dair inancınız tam olmalıdır. Huzurunuz ne kadar yüksekse kariyeriniz de kendinizi bir o kadar net bir şekilde ifade edebilirsiniz.Bugün sizi aşağıya doğru çekmeye çalışan hiçbir duruma boyun eğmeyin.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanmak isterken çok fazla detaylara boğulabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi hüzünlü hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. İlişkilerinizde yargılayıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Bugün hayatınızı, çekmecelerinizi veya işlerini düzenlemek isteyebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız Boğa'lar aşka bir şans verebilir. Duygusal ilişki yürütebileceğiniz kişinin hayatınıza girmesi olası ancak romantizm zaman içerisinde gelecektir.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda ilerleme kaydedebilir,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir ve beklediğiniz iletişimi daha rahat kurabilir, olumlu haberler alabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı şeylere veda edebilmeniz yeni kapıları daha kolay açmanızı sağlayacak. Sürekli eski ve alışıldık olanla kalma eğiliminiz ilerlemenizi yavaşlatıyor ve sizi kötü etkiliyor.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs bugün itibariyle yücelim pozisyonunda olduğu Balık burcuna giriş yapıyor.Önümüzdeki günlerde sosyal hayatınız canlanacaktır. Arkadaş çevrenizde dikkat çekeceğiniz bu dönemde yalnız olan Boğa'ların kısmeti açık olacaktır. Yeni hayaller kurmak, yeni umutlara kapılmak için uygun bir döneme giriyorsunuz.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaynağı belli olmayan bir gerginlik bugün aşk ilişkinizin havasını bir nebze de olsun bozabilir. Bu gerginlik sözlü olarak açığa vurulmayacağından çözümlemek de kolay olmayabilir. Bu durumdan fazla etkilenip sinirli bir yapıya bürünmemeniz gerekiyor.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu gökyüzündeki toprak enerjisi size oldukça hitap etmesine rağmen, diğer taraftan depresyona yakınlık veriyor. Kendinizi daha karamsar hissedebilirsiniz. İşlerinizi daha ciddiyetle halletmek ve her konuda daha detaycı davranma arzusu duyabilirsiniz. İşler garantilenebilir ama aynı zamanda da durağanlaşacaktır.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün kaynaklar, miras ve mal paylaşımı ile ilgili konularda veya partnerinle kazançları nasıl değerlendireceğin konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Finansal meselelerde gerçekçi düşünmeli ve yüksek beklentiler içine girmemelisin. Adımlarını atarken çok iyi araştırma yapmalı; kendini riske atmamalısın.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>