Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 100%

Bazı sezgisel aydınlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Gelecekle ilgili şeyleri önceden sezebilir ya da sevdiğiniz birini uzaktan izleyip neler olduğunu anlayabilirsiniz. Bu izlenimleri doğrulamaya çalışın. Arkadaşınıza veya aile üyelerinize danışın ve içgüdülerinizin doğru olup olmadığını kontrol edin. Sevdiklerinize çok bağlısınız, bu yüzden sizinle manevi bir bağı paylaşmaları şaşırtıcı değil!

Ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekebilir. Anneniz bugün sizi arayabilir ve sizi özlediğini hissedebilirsiniz. Yakınlarda yaşıyorsa, neden bir ziyaretle onu şaşırtmıyorsun? Ya da aileniz uzak yaşıyorsa, onlarla telefonda daha fazla sohbet etmeye çalışın. Telefon masraflarını bütçenize göre ayarlayın, böylece masrafı çok hissetmezsiniz. Aile önemlidir ve ebeveynlerinizle olan ilişkiler paha biçilmezdir!

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Yabancılarla iletişime açık bir gün. İyi niyetin pozitif fırsatları da çekiyor olacak. Kafede kahve kuyruğunda ya da al götürde sıra beklerken özel bir insanla karşılaşabilirsin. Çekici bulduğun insanlarla konuşmaya açık ol. Ya da öğle yemeğinde önemlibağlantıları sağlayabileceğin biriyle arkadaşlık geliştirebilirsin.Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri, kariyer hedefleri ve aile büyükleri, patronlarla ortak konuşmalar ön planda olabilir. Gün boyu içinizde daha net ve kararlı olabilir, olaylara ve durumlara daha siyah/beyaz bakabilirsiniz. Ortayı bulmak, dengeyi korumak lehinize sonuçlar doğurabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimine devam eden bir Boğa burcuysan, bugünlerde eğitimine yurt dışında devam etmek isteyebilirsin. Kendini geliştirmek için atacağın adımda şansın yanında olacak. Yalnız bir Boğa burcuysan, karşına çıkacak kişilere eskisi kadar güvenmek istemeyebilirsin. Maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsun. Acele kararlar bazı detayları atlamana neden olabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınıza müdahale edilmesini istemeyebilirsiniz. Yalnız çalışmak size kısa vadede cazip gelebilir. Ama hata yapma riski de tam aksine uzun vadelidir. İş bölümünden kaçmamalı ve farklı fikirlere açık olmalısınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızın istemediğiniz kişilere gittiğini duyabilirsiniz ancak yine de olayları haddinden fazla büyütmemekte doğuştan yeteneğiniz olduğu için karlı çıkacaksınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda ilerleme kaydedebilir,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir ve beklediğiniz iletişimi daha rahat kurabilir, olumlu haberler alabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlık hiç beklemediğiniz anda romantizme dönüşür. Buna hazır mısınız? Yıldızlar, olayların yavaşça gerçekleşeceğini tahmin ediyor, bu yüzden kararınızı vermek için çok zamanınız olacak.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında görev ve sorumluluklar,ve kariyer konuları baskı getirebilir. Üstlerinizle ilişkilere otorite konumundaki kişilerle anlaşmaya ayrıca dikkat etmelisiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaynağı belli olmayan bir gerginlik bugün aşk ilişkinizin havasını bir nebze de olsun bozabilir. Bu gerginlik sözlü olarak açığa vurulmayacağından çözümlemek de kolay olmayabilir. Bu durumdan fazla etkilenip sinirli bir yapıya bürünmemeniz gerekiyor.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize çok özen gösteriyorsunuz. İş yerinizde harika bir gün geçireceksiniz ve arkadaşlarınız ile birlikte ortaya çok başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. İçsel gücünüzün farkına varın ve her şeyi yapabileceğinize inanın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize gereken önemi göstermediğiniz ve zaman ayırmadığınız sürece kendinizi huzurlu hissetmeniz mümkün olmayacak. Dolayısıyla bugünü onunla geçirip, ihtiyaçlarıyla ilgilenmeli ve vicdanınızı da rahatlatmalısınız. Bugün katılacağınız bir toplantıda kendinizi çok huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak bu deneyim uzun vadede oldukça verimli ve kazançlı sonuçların ortaya çıkmasına neden olacak. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 00' 20" R
Ay
Başak
23° 53' 08"
Merkür
Koç
16° 59' 10"
Venüs
Koç
19° 04' 13"
Mars
Balık
22° 14' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 05"
Satürn
Balık
15° 40' 29"
Uranüs
Boğa
21° 48' 12"
Neptün
Balık
28° 36' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 11"
Lilith
Başak
22° 15' 51"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:43

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>