Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karar Almakta Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün size bolca şans ve eğlence getirecek. Gezegensel enerji karizmanızı güçlendirecek ve size harika fırsatlar sunacak. Markette kuyruğuunda beklerken ruh eşinizle tanışabilir veya banka hesabınızda ekstra para olduğunu öğrenebilirsiniz. Hayatın parlak taraflarını görmek için güzel bir gün. Şu an izlediğiniz yol hakkında düşünceleriniz olumlu yönde olacak.

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Bugün bir geziye veya şehir dışında gerçekleşecek bir etkinliğe davet edilebilirsin. Bu kişisel veya işle alakalı bir davet olabilir. Hatta motivasyon konuşmacısı veya endüstrinin uzmanı birini bile bu davette görebilirsin. Kendini yeni bir enerjiye kaptırmak için güzel bir gün. Bu enerjinin sana sunduklarını fırsata çevir.Bilim, teknoloji ya da esrarengiz şeylerle ilgilenen misafirlerinizin toplaşması, gününüzün geri kalanına daha çok ilgi göstermenizi salayabilir. Misafirlerinizin söyleyecek çok şeyi var, bazen kendi söylediklerinizi bile takip edemez hale gelebilirsiniz. Merak duyduğunuz bir şey hakkında misafirlerinizden biri size bu konulara ışık tutacak bir kitap, dergi ya da iletişim adresi verebilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün listenizdeki bazı şeylerin üstünü çizmek için iyi bir gün. Son birkaç haftadır fazladan mesai yapıyorsunuz ve işlerinizi hemen hemen bitirdiniz. Bir iki parça alışveriş ya da evde biraz temizlik yapmanız gerekebilir ama bunlar küçük işler. Klasik müzik dinleyerek ya da rahatlatıcı bir köpük banyosu yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinize ve aşk hayatınıza daha akılcı yaklaşabilir ve duygularınızı akıl süzgecinden geçirebilirsiniz. Süregelen ilişkinizdeki bir sorunu veya belirsizliği çözmek için harekete geçebilir ve açık, net tavırlar içinde olabilirsiniz. Aşırılıklardan ise kaçınmaya dikkat edin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin sağlık konuları bugün gündeminin ilk sırasında. Yaptırman gereken tahliller için erken saatlerde güne başlaman gerekecek. Güçlü duruşunun arkasındaki duygusal yapın, alacağın kararlarda zorlanmana sebep olabilir. Bu durum kendini sorgulamana neden oluyor. Son günlerde artan harcamaların, seni tasarruf yapmaya itecek. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinin yapıcı adımlarına aynı şekilde karşılık vereceksin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Geleceğiniz alacağınız kararlarla şekillenirken duygularınızı iyi yönetmeli ve ani hareketlerden kaçınmaya çalışmalısınız.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızla gündeminizi oluşturabilir. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için uygun zamanlar var. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki konulara daha detaycı yaklaşabilirsiniz. Düzenli olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde talepkarlığınızın artması sizi yoğun bir şekilde etkisi altına alabilir bu da partnerinizle anlaşmazlıklar çıkmasına neden olabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararlı adımlarınız ve sıkı çalışmalarınız size maddi getiri olarak dönmeye başlıyor. Yeni başladığınız işlerde yaratıcı çözümler üretmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz birinden gelen iletişim isteğiyle şaşırabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle birlikte ortak aktiviteler gündeme gelecek. Eleştirilere karşı açık değilsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Bugün sağlığınıza daha çok dikkat etmeye çalışın.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 56" R
Ay
Balık
04° 56' 36"
Merkür
Koç
18° 15' 06"
Venüs
Boğa
04° 29' 58"
Mars
Koç
01° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 16"
Satürn
Balık
16° 49' 17"
Uranüs
Boğa
22° 30' 36"
Neptün
Balık
28° 59' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 05"
Lilith
Başak
23° 39' 10"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>