Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mesafelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki uyum üst seviyelere çıkacak. Huzursuzluk yaratabilecek herhangi bir gelişmeyle karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye devam etmeniz gerekiyor.

Finansal olarak daha karmaşık etkiler alacaksınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmak için uygun zamandasınız ve bundan yarar sağlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha iyi ifade edebilir, kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu süreçte kibir ve takıntıdan uzak durmalı, şüphe uyandıran kişilerden ve durumlardan uzaklaşmalısınız. Önemli ve radikal kararlar almanız gerekebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönden hassas olabilirsiniz ve içsel dinginliğinizi korumaya çalışabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmanız gerekebilir ve yanlış anlaşılmaları önlemek için açık ve net konuşmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin. Kötü düşünceleriyle seni olumsuz etkilediklerini düşünüyorsun. Senden uzakta yaşayan bir akraban seni ziyarete gelebilir. Bu kişiyle güzel bir gezi programı yapıyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, baskın karakterin ilişkini olumsuz etkileyebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Geçmişte sizi engelleyen her şeyden kurtulup, yeni hedefler ve yeni bir tarz benimseyerek kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Bu dönemde alacağınız radikal kararlar ve seyahat planları hayatınızda büyük bir değişime yol açabilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günler tam bir çelişki olarak geçebilir, dualiteyi derinden hissedebilirsiniz. Çek-senet hesaplamalarınıza, kredilerinize, gelir gider dengenize çok dikkat etmelisiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayvanlarla vakit geçirmek enerjini yenilemeni sağlayabilir. Eğer büyük korkuların yoksa ve hayvanlarla vakit geçirmekten keyif alıyorsan bugün bu konularda daha fazla şey yapabilirsin. Sokak hayvanlarına mama koymak bile enerjini yükseltebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bağlantı kurmak, paylaşmak ve öğrenmek için iyi durumdasınız. Zihninizi meşgul tutuyorsunuz. Başkalarının radarındasınız ve kendinizi gözlem altında bulabilirsiniz. Neyse ki, üzerinize düşeni yapmak iyi hissettiriyor. İnsanlar sizin dost canlısı ve iyileştirici enerjinizden etkileniyorlar. Başkalarına yardım etme veya destekleme çabalarınızdan heyecan duyabilir ve tatmin olabilirsiniz. Aynı zamanda, güvenlik ve rahatlık ihtiyacınız belirgindir ve eğer bunu elde etmeye kararlıysanız, duygusal yenilenme için iyi bir zaman olabilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanız oldukça karışık durumda. Zincirleme gelişen olaylardan sizin de payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınız, ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Çevrenizle karşıt düşünceler içindesiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; ev, aile hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ani ve fevri tutumlarınız partnerinizle ilişkinizi etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Aslan
04° 40' 20" R
Ay
Koç
22° 49' 43" R
Merkür
Başak
00° 54' 13" R
Venüs
Aslan
19° 05' 14" R
Mars
İkizler
04° 22' 17"
Jüpiter
İkizler
13° 31' 42"
Satürn
Balık
18° 49' 11"
Uranüs
Boğa
26° 42' 38"
Neptün
Balık
29° 46' 09"
Plüton
Kova
00° 46' 35"
Chiron
Koç
23° 32' 03"
Lilith
Terazi
03° 04' 58"
True Node
Koç
08° 48' 08"
Son Güncelleme : 27/07/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>