Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşkta önem ve özen isteyen meseleleri bir başka güne bırakman iyi olabilir. Bazı şeyleri bugünden çözmeye çalışman zor olabilir. Onun yerine daha rahat ve keyifli bir gün tercih etmek, bugünü zorlamamak daha iyi olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak yoğun olacağınız ve çalıştığınız konuların üzerine tam olarak yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Ancak üzerinizde genel bir gerginlik durumu olacaktır. İş arkadaşlarınızla aranızda çeşitli gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle çevrenizdeki insanları eleştirmeye yatkın olacaksınız ve detaylar sizin için her zamankinden daha önemli olacaktır. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz.

İşe odaklanırken spontane durumlara odaklanmamak ve planlı hareket etmek daha iyi sonuçlar verebilir. Bir şeyleri son ana bırakmamak bugün işte yapabileceğin en iyi şey olabilir. Kendini bir şeyleri planlamaya itmelisin.

Yorgunluğu elimine etmek için günü dikkatlice planlaman gerekebilir. Gün içerisinde nelere odaklandığında seçici davranarak daha iyi ve rahat bir enerjiye kavuşabilirsin. Enerjini kendin yönlendireceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal anlamda biraz yorulabilirsin. Bir şeyler seni çok zorlayabilir. Kendini çok hırpalamamak bugünün önemli konusu olacak. Kimle konuştuğuna veya neye zaman ayırdığına dikkat etmelisin.

15 Nisan 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evde veya işte birisine karşı koyma ihtiyacı hissediyorsanız, onları rahatsız etme pahasına da olsa içgüdülerinizi takip edin. Arkadaşlıklar oldukça iyi yıldızların altında, bu yüzden biraz saldırgan olmanıza aldırmazlar.

15 Nisan 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareket vakti. Konfor alanından çıkacak ve kendini yenileyeceksin. Bu durum dikkatleri üzerine toplamana da sebep olabilir. Çünkü hem iddialı görünecek hem de cesur konuşmalar yapacaksın. Kısa süre önce başladığın sporun sonuçlarını görmek, motivasyonunu artıracak.

15 Nisan 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriktirdiğiniz duyguları artık tutmak istemiyor olabilirsiniz. Uzun zamandır hissettiğiniz yorgunluk hissi hem fiziksel hem ruhsal yorgunluğunuzun artmasına sebep olmuş olabilir. Duygularınızı ve hislerinizi anlatmak onları paylaşmak sizlere iyi gelecektir bugün iletişim kurmayı deneyin.

15 Nisan 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikler bugün gündeme gelebilir. Başkalarına bağlı konular yüzünden işleriniz sürüncemede kalabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızdan yorulabilir, duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Huzursuzluklar sizi yıpratabilir. Plan program yaparak sorumluluklarınızı azaltmaya çalışmalısınız.

15 Nisan 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gelişim için atacağınız her adımda evrenin sizi yerde bulundurttuğunu göreceksiniz bu yüzden de içiniz rahat edecek ve keyfiniz yerinde olacak.

15 Nisan 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

15 Nisan 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınızdaki bazı acılar bugün yüzeye çıkabilir. Duygularınızı doğru şekilde yönlendirmezseniz, hem çevrenizdeki insanlar hem de kendiniz için utanç ve kafa karışıklığına yol açan duygusal bir patlama yaşayabilirsiniz. Herhangi bir yoğun duyguyu, kaynamadan önce egzersiz yaparak veya günlük tutarak serbest bırakmaya çalışın.

15 Nisan 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı ve özel yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Özellikle çevrenizi sınayacağınız bir gün.

15 Nisan 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

15 Nisan 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinlerinize odaklanabilir, plan-program yapabilirsiniz. Strese bağlı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun, dinlenmeye de vakit ayırın. Önümüzdeki süreçte sosyal hayatınızda biraz daha geriye çekilmek isteyebilirsiniz.

15 Nisan 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili gelişmelere yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Evlilik veya ayrılıklar gibi, önemli durumlarla karşılaşmanız sizi şaşırtmayacak. Mesleğinizde, önünüze çıkan fırsatların değerini çok iyi bildiğinizi ve olanaklardan yararlanmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu göstermelisiniz. Kimseden yardım beklemeyin, değerlendirmelerinizi kendiniz yapın. Bir satış işinden sevindirici haber var. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız yerinde olabilir.

15 Nisan 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>