Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzenin Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle aranızdaki iletişimin negatife dönmesi seni şaşırtabilir. Ancak bazen insanların anlaşmazlıklar yaşaması normaldir. Bunu senin de normal olarak kabul edip daha uzlaşmacı bir tavır takınman gerekebilir.

İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz. İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası. İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz.

İş konularında bir şeyler istediğin gibi gitmese bile bunu düzeltebilecek emeğe ve zamana sahip olduğunu kendine hatırlatman gerekecek. Hiçbir hata geri dönülemez değildir, bugün bunu daha net görebilirsin.

Bugün dinlenmelisin. Fiziksel ve zihinsel olarak buna çok ihtiyacın olabilir. Biraz kafa dinleyeceğin, sakin ve seni yormayan bir ortamda zaman geçirmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evini temizlemek sana iyi gelebilir. Daha temiz bir ortamda yaşamak, düzene, hijyene odaklanmak zihnen de sana iyi gelecek. Bugün biraz evde zaman geçirip temizlik yapmak iyi olacak.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu içgüdülerinizi takip edin, bunu yaparak kendinizi insanlarla bir çarpışma rotasında bulsanız bile kaçınmak daha akıllıca olabilir. İç sesinizin söylediklerini görmezden gelirseniz, bu kadar aptal olduğunuz için kendinize kızabilirsiniz.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu durumunda ani değişiklikler yaşayabileceğin bir gün. Çünkü hava burcunda Dolunay meydana gelecek. Evde olduğun bu günü değerlendirmek isteyeceksin. Yaşam alanınla ilgili ufak tefek dokunuşlar yapabilirsin. Mobilyaların yeri ile ilgili yeni düzenlemeler ile evinin havasını değiştireceksin.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir ve yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlarla kaynaşmakta ilk başta sorun yaşasanız bile ilerleyen dakikalarda bunu hızlıca aşacak ve ortama adapte olacaksınız. Aynı durumu karşı taraftan da görebilir ve daha samimi rahat bir ifade ortamı oluşturabilirsiniz.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi daha somut ve pratik şekilde kullanmaya özen gösterin. Kimi zaman eve ve ailenize, annenize yönelik işler zamanınızı daha çok alabilir.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizin çözümü elinizde olmayabilir. Sizin için öncelikli olan kendinize karşı iyi davranmak olmalı. Sevdiğinizde biraz fazla yapıcı ve fedakar olabiliyorsunuz.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

16 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birkaç farklı yöne çekilebilirsiniz. Sadık hissettiğiniz birden fazla kişi sizi arada bırakacak tekliflerde bulunabilir. Yoğun bir gün olması muhtemeldir, ancak yaratıcı bir zamanlama ile üstesinden gelebilirsiniz. Spontane fırsatlara açık olun, normal rutininizden saparken biraz şansla karşılaşabilirsiniz! Bununla birlikte, acil sorumlulukları çözmeden günün bitmesine izin vermeyin.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile çevrenizin tepkilerini düşünmek, bazen atmanız gereken adımlarınıza engel oluşturuyor. Onlara karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizin için önemli fakat başarısız olduğunuz zamanlarda tek başınıza kaldığınızı unutmayın.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekleşen Dolunay’ın etkilerini sağlık evinizden alacaksınız. Kendinize dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca kendinize daha fazla vakit ayırmak için günlük rutinlerinizi yeniden ele alabilirsiniz.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin verdiği mutluluğu ve huzuru hiçbir şey vermiyor. Yaşadığınız bu büyük aşkta sezgilerinize güvenin. Doğru yolu içgüdülerinizin rehberliği sayesinde bulacaksınız. Bugün beraber çalıştığınız kimselerle olan ilişkileriniz biraz kritik olabilir. Beklenmedik anlarda olumsuz davranışlarda bulunarak çevrenin keyfini kaçırmanız söz konusu. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz.

16 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>