Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğini Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Karmaşık durumlardan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Tercihlerinizin her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Olumlu enerjiler alıyorsunuz ve bundan mutlaka doğru anlamda yarar sağlamanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizden alacağınız destek önemli olabilir ama bunu nasıl kullanacağınız daha önemlidir. Mantıklı yatırımlar ve planlarla hareket etmeniz gereken bir gün olabilir. Hayalinizdeki hayatı yaşamanın kurallarından biri de bunun devamlılığını sağlamaktır.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burçları için duygusal ilişkilerinde derinlemesine bir bağlantıya odaklanmaları gerekebilir. Aynı zamanda, yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ifade etmenin keyfini çıkarabilirsiniz. İş hayatınızda ise dikkatli ve sabırlı olmanız gereken konularla karşılaşabilirsiniz. Sağlık açısından da daha fazla dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugünü kendinize ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın kararlar ile geleceğini şekillendirmek istiyorsun. Herkes gibi elindekiyle yetinmek istemiyorsun. Hayattan her zaman daha fazlasını isteyeceksin. Seni sen yapan rutinlerini düzenlemek isteyebilirsin. Kendine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin. Arkadaşlarınla birtakım sorunlar yaşayabilirsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

El becerilerinizi geliştirmek, bunu bir hobi ya da gelire dönüştürmek isteyebilirsiniz. Sizin için değerli olan bir şeyin ya da bir konunun hayatınıza ve çevrenizdeki insanlara katkı sağlaması, motivasyon kaynağı haline gelebilir. Bugün yapabileceklerinizi konuşmak, denemek için bir adım atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni planlar yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Babanıza ait konular gündeminizi etkileyeceği zamanlar var. Güven arayışına girebilirsiniz. Ani tepkilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün masraflarınızda artış olabilir. Akşam saatlerinde parasal konular daha fazla önem kazanabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinizi kaçıran durumlara karşı gerekli tavrı sergileyebilmeniz önem kazanacak. Kendinizi daha iyi hissetmek için iyi düşünün ve pişman olmayacağınız şekilde kararlar alın.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün teknolojik aletlerle aran iyi olacak. Etrafındaki insanlara bu konularda yardımcı olabileceksin. Eğer işini bir bilgisayar üzerinden hallediyorsan o zaman bazı şeyler daha kolay ilerleyebilir senin için.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün büyümeyi ve gelişmeyi kucaklıyorsunuz. Gün bir miktar değişken enerji barındırsa da genel olarak sorunların ötesine geçmenize yardımcı olur. Başkalarını yararlı tavsiyelerle veya bilgileriyle desteklemek oldukça keyifli olabilir. İçinize bakıyorsunuz ama aynı zamanda iletişim halinde kalıyorsunuz ve bu dengeli yaklaşım size çok iyi hizmet ediyor. Doğru kişiyle veya sezgilerinizle bağlantı kurarak uzun süredir devam eden sorunları çözmenize yardımcı olabilirsiniz. Gün ilerledikçe tutkular artar, böylece ister umutsuzluk ister hayal kırıklığı hissediyor olun bunun üstesinden gelebilirdiniz. Bunun sonucunda ekstra hassasiyetler ve bazı iniş çıkışlar yaşanabilir. Özel bir çekim, ilişki veya geçmiş deneyim şimdi güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz ancak aceleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 34" R
Ay
Balık
25° 44' 04"
Merkür
Koç
19° 08' 50"
Venüs
Boğa
06° 16' 12"
Mars
Koç
03° 01' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 29"
Satürn
Balık
16° 56' 33"
Uranüs
Boğa
22° 35' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 52"
Lilith
Başak
23° 48' 44"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>