Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Zor Günler Geçiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 100%

Bir arkadaşınız ya da sevgilniz, size yaşadığı talihsizlikten yakınabilir ve sizin sıcak ve şefkatli yapınız tam da ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Bununla birlikte, empati beceriniz sayesinde ne hissettiğini anlayabileceksiniz. Ancak kendinizi korumaya çalışın ve aşırı duygusal yüklenmelerden kaçının. Yaratıcı projeler beklemede olabilir; aklınıza hiçbir şey gelmiyor olabilir ya da buna benzer bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Çok ciddiye almayın, bu sadece geçici bir süreç.

Bugün kaçmaya ve oynamaya hazırsınız. İş planınız varsa, iptal etmek isteyebilirsiniz. Ağır bir sosyal yükümlülük planınız varsa, bunun yerine işinizi asın! Son zamanlarda herkesle ilgileniyorsunuz ve şimdi kendinize bakma zamanı. Dinlendirici bir gün için parka gidin ya da bir kez yapmak istediğiniz bir şey yapın!

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Güçlü kişilik sergilemelerine tanık olabilirsin. Belki aile üyelerin inatçı davranıyordur. Belki de arkadaşların bir konuda çatışma yaşamaktadır. Günün enerjisi insanları huysuz yapacak. Kendi negatif hislerinde beslenmemeye çalışmalısın. Yerine, enerjini pozitif düşüncelere ve arkadaş canlısı insanlara ayır. Günü beklenenin tersine çevirip keyifli zaman geçirmek senin elinde!İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde görev ve sorumluluklar, beslenme ve sağlık konuları gündeminizde olabilir. Zararlı alışkanlıklardan kurtulma, ara verme, azaltma konuları gündeme gelebilir. Yaşam alanınızı düzenleyebilir, yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor günlerin içinden geçiyorsun. Genel anlamda isteksizlik çektiğin bu günlerde rehavete kapılmamaya özen göstermelisin. Duygusal anlamda kendini baskıladığın konular akşamüzeri beklemediğin bir anda gün yüzüne çıkabilir, kendini sıkışmış hissetmene neden olabilir. Kendine farklı motivasyon alanları ararken meditasyon yaparak sakinleşmeye karar verebilirsin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveninizi yitirmiş gibi düşüncelere kapılıyor olabilirsiniz. Kendinize haksızlık etmeden önce şimdiye kadar savaştığınız konuları gözden geçirmelisiniz. Gücünüzü hafife almamalısınız. Bugün yaşam hedefinizi sorgulamadan devam etmelisiniz. Duygularınızı kontrol ettikçe eski görkeminizi tekrar kazanacaksınızdır.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek işlere ve uğraşlara daha çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sağlık ve hizmet konuları da oyalayıcı olabilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca geleceğe dair beklentilerinizi sorgulayabilir, çok daha mantıklı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak sıkıştığınızı, çözümü bulmakta zorlandığınız dönemler olabilir. 17.30-21.30 arası ay boşlukta olacağı için önemli işlerinizi ve ikili konuşmalarınızı bu zamana bırakmayın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışkan ve üretken yönlerinizi özellikle de ilişkileriniz konusunda ortaya çıkarabilirsiniz. Hizmet tarafınızı vurgulayabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizde karşınızdaki kişi emek ve hizmet yanınızı sergileyebilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öncelikle sorumluluklarınızı yerine getirin çünkü sevgiliniz sizi çağırdığında ofiste sıkışıp kalmak istemezsiniz. Romantizm ancak vicdanınız rahat olduğunda sizin için zevk alınabilir bir hale gelecek.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati ile günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konuları ön planda olacaktır.Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığı bedensel ve ruhsal sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir güne işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin kötü zamanlarında da yanında olun ve asla yalnız bırakmayın. Yakın bir arkadaşınız bugün sizden borç para isteyebilir. Bedeninizi ve zihninizi rahatlatmak istiyorsanız, birkaç günlük seyahate çıkmaya çalışın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizin yoğunluğu yüzünden sevgilinizi ihmal etmek durumunda kalıyorsunuz. Onun bu durum karşısında alındığını ve genellikle sıkıntısını sizi kırmamak için içine atarak, paylaşmadığını da fark etmiyorsunuz. Biraz daha ilgili olmaya çalışın. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışın. Harcamalarınızı azaltın

19 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>