Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi keyiflere, tatlılara kolayca kaptırabileceğiniz bir gün olabilir ancak eşinizin, sevgilinizin beklentileri ile zıt düşmemeye dikkat etmelisiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz ama sınırlara da dikkat etmeniz gerekebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, finansal sorunlarınızın aşılmasında yeni çıkış yolu bulunmasında destekleyicidir. Kişi daha önce yaşanmış ve edinmiş tecrübelerinin farkında hareket eder. Bu farkındalık sayesinde doğru karar verir. Böylece bundan sonra yanlışa düşmez, zor durumda kalmaz. Psikolojik ve bedensel anlamda kendine dikkat eder, sağlığını gözetir ve öfkesini yenmeyi başararak doğru adımlar atabilir. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, beklentilerimizin karşılanması amacıyla yapılan görüşmeleri işaret ediyor. İhtiyaçlarımızı karşılamak ve hayal ettiklerimizi gerçekleştirme yönünde istekli olacağız. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, psikolojik ve bedensel sağlığımızı önemsememiz gerektiğini işaret ediyor. Bazı meseleleri fazlasıyla kafanıza takabilirsiniz. Sevilmek, mutlu olmak, güven içinde yaşamak arzunuz bir hayli yüksektir. Eğer şu aralar sıkıntınız varsa, çok önemli kararlar vermeden önce mutlaka iyi düşününüz. Kendi kendinizi moral anlamında güçlü tutacak aktivite veya olumlamalarda bulununuz. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, ailenizi ilgilendiren meseleleri kendi bildiğimiz şekilde halletme arzumuzu işaret ediyor. Ancak önümüzdeki engeller, baskı ve gelişmeler elimizi kolumuzu bağlıyor. Doğal olarak geriliyoruz. Çözmeye çalışıyoruz. Fakat tam olarak bunu başarmakta zorlanıyoruz. Yeni bir yere taşındıysak veya bunu düşünüyorsak biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Her şeyin merkezine kendimizi koyamayız. Fakat taviz vermek de çözüm değil. Bunlar zamanla aşılacaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz bir isimden beklenmedik bir teklif alman an meselesi! Kendi işi olan bir Boğa burcuysan fazla çalışmak zorundasın.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi projelerinizle alakalı önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Giderleriniz ile ilgili ortaya çıkan bazı harcamalar can sıkıcı duruma gelebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizde alternatif planlar uygulamanız gerekebilir. Kişisel konularınızda daha baskın davranabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş konusunda ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Evli arkadaşınızın sizle dertleşmesi kafanızı biraz karıştırabilir...

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, size keyif veren işlerin peşinden gidebilirsiniz. Ruhunuzu doyurmak isteyeceksiniz. Sosyal ortamlardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, size keyif veren işlerin peşinden gidebilirsiniz. Ruhunuzu doyurmak isteyeceksiniz. Sosyal ortamlardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı ağır bir gün yaşamaktasınız. Ay'ın Neptün kontağı etkisi bir süre idealist ve hayalperest hissetmenize neden olacaktır. Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Mesleki veya kariyerinizle ilgili kalıcı etkiler bırakan teknolojik veya mantık dahilinde kotarılmış önemli bir meseleyi hayatınıza entegre edebileceğiniz 10 günlük bir etkiyle karşı karşıyasınız. Sezgileriniz bu süreçte önem kazanacaktır.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 34" R
Ay
Yay
10° 57' 16"
Merkür
Koç
16° 03' 41"
Venüs
Koç
26° 51' 30"
Mars
Balık
27° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 30"
Satürn
Balık
16° 16' 24"
Uranüs
Boğa
22° 09' 22"
Neptün
Balık
28° 48' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 04"
Lilith
Başak
22° 57' 54"
True Node
Koç
15° 30' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>