Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler var. Ama ağır davranmanızı engelleyemiyor. Bu defa tekrar yanılgılar yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Yine de biraz hareketlenmenizde bir sakınca yok.

Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak. Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizin de katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla, bugünlerde esas ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

Bazı zaaflarınız size bugünlerde üzüntü yaşatabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlüklere küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. görüşmeyi etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Ay-Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Her ne kadar mesafe duygunuz bugün ön planda olsa da, çıkarlarınız söz konusu olduğunda, bazı kişilerle iyi geçinmeye çalışmalı hatta planlarınızı bu bakış açısı çerçevesinde düzenlemelisiniz. Saat 21:08 Ay-Venüs olumlu görünümü, kararlılık gerektiren konularda cesaretle ilerlemenin duygusal mevzularda ise gerçekçi düşünmenin gayet yararlı olacağını gösteriyor. Özgürce yol alabileceğimiz, olumlu gelişmelerle karşılaşacağımız bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yaşadığın agresiflik yerini sakinliğe bırakıyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik gündemine gelebilir.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili kariyerinizde bazı stresler yaşayabilirsiniz. Gergin söylemler içerisinde olmayın. Düşünmeden konuşmayın.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi kazanımlar gelmeye başlayabilir.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışıyorsanızortamlarınızda bazı konuları somut işlere dönüştürmenin tam zamanı. Yakın çevrenizle ilişkileriniz yüksek olacak. Kendi istekleriniz sizin için daha da önem kazanıyor.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje üretebilirsiniz. Grup enerjisi yüksek olduğundan dolayı yeni bir takım çalışması örgütleyebilirsiniz. Teknolojik gelişmeler ve bireysellikten çok çalışılan kurumun menfaatlerine göre tavır alınan bir hareket olacaktır. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Ortaklığınız ve özel ilişkiniz konusunda daha kalıcı bağlantılar kurabilmek ve mevcut ilişkiyi daha sorumluluk gerektiren bir seviyeye taşımak için kafa yoracağınız bir etkide bulunuyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 06' 32" R
Ay
Başak
13° 02' 51"
Merkür
Koç
17° 23' 17"
Venüs
Koç
17° 56' 14"
Mars
Balık
21° 32' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 29"
Satürn
Balık
15° 35' 04"
Uranüs
Boğa
21° 45' 10"
Neptün
Balık
28° 34' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 58"
Lilith
Başak
22° 09' 44"
True Node
Koç
15° 37' 02"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>