Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adını koyamadığınız duygularınız biraz karmaşık. Geçmişle olan bağlarınızı gevşetme güçlüğü yaşıyorsunuz. Karşınıza çıkanın ne olduğunu anlamanız, yüreğinizi tamamen boşaltabilmenize bağlı.

İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor.

Paranızı değerlendirme niyetleri için henüz erken. Suların biraz daha durulmasın beklemeni daha akılcı olabilir. Yakında yaşayacağınız bir para tartışmasında uzlaşmacı bir tavır sizi karlı çıkartacak.

Yeniliklere yatkın kişiliğinizin son zamanlardaki çekingenliği, içinde bulunduğunuz döneme pek uygun düşmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekileri sorunlarınızla üzmemek için her şeyi kendi başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Oysa bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda hazır bir çevreniz var. Hafta sonunu bu kez tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama yakınlarınız buna izin vermeyecekler. Sizin de katılacağınız programlar çoktan hazır görünüyor.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, ilişkimizi ilgilendiren konular üzerine odaklanarak eşimiz,ortağımız veya başkalarıyla aramızdaki dengeyi sağlamamız gerekiyor. Burada inatlaşmalar, birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmak yerine duruma iyi bakmak gerekiyor. Bu Dolunayın yöneticisi Mars-İkizler burcunda ilerliyor ve maddi açıdan da duruma bakmak gerekiyor. Hele ki konu,ortaklığı ise bu çok daha etkili diyebilirim. Çünkü bağlar koparsa veya bir taraf diğerini yanıltacak şekilde hareket etmişse veya siz hesabınızı bilmemişseniz, bu Dolunay çiftleri ve ortakları karşı karşıya getirebilir. Sözgelimi ortağınız veya eşiniz sizin işinize karışabilir veya şunu şöyle yapalım diyebilir. Siz de aynı şekilde kendi isteklerinizi dayatırsınız. Sonuçta bir gerilim yaşanabilir. Oturup konuşmak yerine, inatçı davranmak huzur kaçırır. Bu Dolunay karşıt burcunuzda oluştuğu için, karşılıklı güven ve çıkarların gözetilmemesi hali söz konusudur. Evlilik, boşanma, miras, yatırım veya hukuki davalarda tarafların birbirine kızgınlıkla, yanıltıcı veya hakimiyetçi sözler sarf etmesi mümkündür. İlişkilerde, çiftlerin birbirine dürüst davranmaları, gizli saklı hareket etmemeleri gerekir. İki hafta sonra İkizler burcunda oluşacak Yeniay, maddi konuları öne çıkartıcı ve meseleleri halletmek için harekete geçiricidir. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda hassas olduğun bir gün yaşayabilir, çevrendeki insanların seni bu anlamda anlamasını bekleyebilirsin.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi anlamında kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Finansal konularda önemli bir düzenleme içerisinde olabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konulara özen gösterebilirsiniz. Ticari işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yeni işlere imza atabilirsiniz. Olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal konulara dikkat etmelisiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşadığınız bazı gerginlikler bugün de tekrar edebilir. Özellikle sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize...

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dolunayda bire bir ilişkileriniz ve ortaklaşa işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı adım atacağınız işlerinizde dikkatli olmalısınız.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili devam edip etmeme kararını verebileceğiniz bir Dolunay yaşayacaksınız. Gizli düşmanlıkların gün yüzüne çıkabileceği ve kimin dost kimin düşman olabileceğini deneyimleyebileceğiniz ve bundan sonraki süreçte nasıl davranmanız gerektiğinin farkındalığını kazanabileceğiniz bir konumda bulunuyorsunuz. Hayatınızda her şekilde muhataplık taşıyan kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirip değerlendirmeniz gerekeceğinden dolayı ilişki temasının masaya yatırılacağı bir Dolunay olacaktır.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 18" R
Ay
Yay
03° 16' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 25"
Venüs
Koç
26° 06' 49"
Mars
Balık
26° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 06"
Satürn
Balık
16° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 19"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 60"
Lilith
Başak
22° 53' 52"
True Node
Koç
15° 32' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>