Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki birisine karşı aşırı ilginizin yanında, yarı kararsız bir uzaklaşma isteğiniz var. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, bu sıralar ilişki problemleri yaratmaya çok elverişli. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var. Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bu kutlamayla gözle görülür düzelmelere girebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşumunda yeni haftaya adım atıyoruz. Sevdiğiniz kişilerle sohbet etmek, planlarınıza göre günü düzenlemek ve kısa molalarla beden ve zihninizi güçlendirmek mümkündür. Bu kavuşum biraz iştahımızı açabilir. Tabii ki dikkat etmekte yarar var. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, hayatın zorluklarını aşmak, güçlü olmak niyet ve istekliliğimizin işaretçisidir. Bu nedenle, işimize sahip çıkarız, yeniliklerde bulunup güçlenmeye çalışırız. Böyle bir mücadele içinde oluruz diyebilirim. Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde, bedensel ve ruhsal anlamda kendinize dikkat etmeniz, zihninizi tutarlı, dengeli ve akılcı biçimde kullanmanız gerekir. Söylediğiniz ile yaptığınız, karar verdiğinizle uyguladığınız birbirini tamamlamalıdır. Çelişkiler, gerginlikler sizi engeller. Lütfen sakin olunuz. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığında, kendimizle barışık olma ve beklenmedik durumlardan uzak durma ihtiyacımız çok daha belirgin hale gelir. Kompleksi insanların yarattığı stresler kimi zaman bizi yorabilir. Kendi gerçeğimiz ne ise, ona göre yol almak isteriz. Değişimler eğer biz buna hazırsak hoşumuza gider. Aksi takdirde içsel anlamda tepki gösterebiliriz. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki arkadaşlarınla ilgili gerçekleri öğrenebilirsin. Üzerinde çalıştığın bir projen varsa ortaya çıkarabilirsin.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde hisleriniz ve tutkularınız artabilir. Alacağınız kararlarla geleceğe yönelik adımlar atmak sizi mutlu sona daha yakın hissetirebilir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda değişikliğe gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ile geçireceğiniz bir gün olacak bugün. Tatilin tadını dinlenerek çıkaracaksınız. İşinizdeki ve sosyal hayatınızda ki olaylar sizi çok yıpratmıştı zaten.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlükve uğraşlarınız zamanınızı alırken çalıştığınız ortamda bire bir ilişkiler önem kazanabilir. Gereksiz kuruntu ve evhamları bir kenara bırakarak detaylara konsantre olmaya çalışmalısınız.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işleriniz devrede olacak. Parasal konularda ufak tefek sıkıntılar olsa bile becerileriniz giderek gelişirken olaylara iyimser yaklaşmalısınız. Bu aralar kendinize yüklenmeyin.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diyaloglarda karşılıklı söz yaralanmaları mümkün olabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili dayanışma ve hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabilirsiniz. Alt çalışanlarınızla mevcut projelerde dengeyi tutturabilme enerjilerine sahipsiniz. Bugün de hizmet ortamınızda dengelerin sizin lehinize inşa edilebileceği bir gündesiniz. Hayatınızın gidişatına odaklandığınız bir sürece başlıyorsunuz. Yeni plan ve hedeflere yönelebilirsiniz. Beklenmedik, ön görmediğiniz tavırlarla karşılaşabilir ve bilhassa hoşunuza gitmeyen haberlerle ilgili tepki verebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 28" R
Ay
Yay
05° 54' 42"
Merkür
Koç
16° 01' 21"
Venüs
Koç
26° 22' 14"
Mars
Balık
26° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 60"
Satürn
Balık
16° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 01"
Neptün
Balık
28° 47' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 43"
Lilith
Başak
22° 55' 15"
True Node
Koç
15° 31' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>