Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir.

İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz.

Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz.

Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, netleşmemiş birtakım fırsatlarınız belirginleşebilir. Beklentileriniz güzel başlangıçlara açık. Ama bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor. Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler.

5 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 06:15 Ay-Mars görünümü, her türlü mesele üzerinde koşulların bir hayli değişken olduğunu gösteriyor. Siz de bu yüzden, dikkatli hareket etmekten yanasınız. Gün içinde her konuya dikkat kesilerek inceleyebilirsiniz. Neler oluyor neler bitiyor merak edersiniz. Titiz düşünürsünüz. Bu para veya aşk hayatınız, çocuklar, kişisel anlamdaki tüm konularda baskındır. Saat 14:27 Ay-Neptün karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda ılımlılık kadar, güven olgusunun da sizin açınızdan önemini işaret ediyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk almalıdır diye düşüneceksiniz. Saat 17:14 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm akşam saatlerinin kendimizle barışık şekilde geçmesini sağlıyor. Huzur arayışında olan gönlümüz, endişelerinden kurtuluyor. Birçok meseleyi kafamızın içinde yerli yerine koymamız mümkün oluyor. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

5 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı olayları çok hafife alıyorsun. Yönetici olan bir Boğa‘san, yeni görevler ya da projelere sıcak bakmayabilirsin.

5 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde çekişmeleri bir kenara bırakın. Sürpriz yaklaşımları ve sevginin güzelliğini deneyimlemeye kapınızı açın.

5 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Gün içinde duygusal olarak dağınık hissedebilirsiniz. İşlerinize konsantre olmak kolay olmayabilir. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz.

5 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanıltıcı durumlara dikkat edin. Aldatıcı kişilerden uzak durmalısınız. Hırsızlık, dolandırıcılık türünde olaylara karşı tedbirli olunması gereken günlerdesiniz...

5 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yaşamınızda hareketli bir gün olurken siz özel ilgili alanlarınıza öncelik tanıyabilirsiniz. Kişisel istekleriniz konusunda her zamankinden hassas olabilirsiniz ancak değişken şartların hakim olduğunu unutmamalısınız.

5 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içindeuğraşılarınızın artması söz konusu olabilir. Bazı şeylerin güzel ve yolunda gitmesi sizi endişelendirmesin. Diğer insanlarla uğraşmak sizi ufak streslere itebilir.

5 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcu geçişi bugün de sürmektedir. Çocuklarınızla ilgili meseleleri temizlemek ve her zaman onlar için yapmanız gereken işlerle vakit geçirebilirsiniz. Yemek pişirmek ve genel olarak sindiriminize özen gösterecek konulara yönelmek gündemde olabilir. Diyet yapıyorsanız bu konuyla ilgili yayınları takip edip zihninizi bu konuya odaklayabilirsiniz. Kendinizi en rahat ve doğru ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlıklı yaşam için biraz da beden egzersizi yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

5 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 39" R
Ay
Akrep
26° 00' 57"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 24' 12"
Mars
Balık
26° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 09' 51"
Uranüs
Boğa
22° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 46' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 24' 01"
Lilith
Başak
22° 50' 02"
True Node
Koç
15° 34' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>