Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor.

Aşk yaşamınızda birtakım komplekslerden arınmanızda yarar var. Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlar söz konusu ve bunları hiç ummadığınız birinden alacaksınız. Bazı dostlarınıza kendinizi yeniden anlatma çabası içine girebilirsiniz. Onlarda sezdiğiniz, size dönük bazı yargıları kabullenemiyorsunuz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 02:22 Ay-Neptün görünümü, tedbirli olmamızı gerektiriyor. Hayalci düşünmeyelim. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa ve bu duygusal-mali-iş konularında bilinçli ve gerçekçi bir analizde bulunalım. Gün içinde buna özellikle dikkat edelim. Saat 05:37 Ay-Jüpiter görünümü, finansal meseleleri çözümleme arzumuz bir hayli yüksek. Epey zamandır bu anlamda zorlanıyoruz. Şimdi onları halletmek için iletişimde bulunabiliriz. İnsanlarla ilişkilerimizde bizi yoran durumlar olsa da, bu görünüm sayesinde uzlaşabileceğiz. Saat 20:29 itibariyle Ay-Merkür arasındaki görünüm, verici, cömert, iyi niyetli bir şekilde paylaşımda bulunmanın önemini gösteriyor. Ancak bu, çıkarlarımızı es geçmemiz anlamına gelmiyor. Hedef bilinci içinde hareket etmek son derece önemli. Çünkü bilirsiniz bazen iyi niyetlilik birileri tarafından kullanılır. Onun için kime nasıl davranmak gerektiğini bilmemiz lazım. Saat 21:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Gün boyunca kolaylıklar sizinle olsun. Arzu ettiklerinizle karşılaşmanız dileğimle,

29 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer devam eden bir ilişkin varsa, güzel bir süreç başlayacak. Anlayamadığın kişiyle ilgili yeni gelişmeler söz konusu.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğiniz ya da partneriniz ile ilgili sert konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Daha sabırlı ve ağır sözler sarf etmekten uzak bir davranış içinde olmanızı önerebiliriz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız harcamalarınızda dengesiz davranma riskiniz var. Çift durumlar söz konusu olabilir.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzun da yöneticisi ola Venüs Koç'a ilerliyor. Bu dönemde hayatınız oldukça hareketlenebilir. Ancak ilişkilerinizde kontrolünüz veya müdahaleniz dışında durumlara daha çok dikkat etmelisiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara adapte olabilirseniz, her şey sizin için daha kolay olabilir. Kendinizi ve yapacaklarınızı önemsemeli ve arkadaşlarınızı yapacağınız işlerin içine dahil etmelisiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir cumartesi günündesiniz. Ay'ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Sabah saatlerinde maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir destekle karşılaşabilirsiniz. Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Ancak zihinsel ataklara karşı dikkatli olmalı ve öfkelenmemelisiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize yönelik düşünceleriniz yoğunlaşıyor. Farklı beklentiler içine girebilir, bugüne kadar olan hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Ancak, içinde bulunduğunuz durum önceden olduğu gibi fazla önemsemeyecek ve gelişmeleri gözleyeceksiniz. Yakınlarınızla ilişkiniz artıyor.

29 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 33" R
Ay
Akrep
27° 29' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
25° 32' 56"
Mars
Balık
26° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 44"
Satürn
Balık
16° 10' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 46' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 25"
Lilith
Başak
22° 50' 49"
True Node
Koç
15° 34' 02"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>