Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği korkunuz biraz yersiz gibi. Sevgilinize daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Harcamalarınızın bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar gelişebilir. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz. Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişi, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, en çok ihtiyaç duyduğunuz ne varsa onu elde etmek için çaba sarfetmeniz anlamına gelir. Bu parayla alakalı konularda veya değer verdiğiniz bir şeyi korumak yönünde gelişebilir. Duygularınız kabarır, ihtiyaçlarınızı bir hayli önemsersiniz. Karşınıza bir olanak çıkmasını, işlerin yoluna girmesini arzularsınız. Bu saatlerde özellikle mali konulardaki işlerinizi çabucak bitirmek, rahatlamak, sıkıntıdan kurtulmak arzunuz yoğun olabilir. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, arka planda bitirmeye çalıştığımız işleri dikkatlice gözden geçirmemizi sağlıyor. Bazı endişelerimiz olsa da, en azından nasıl bir yön belirlersek daha kazançlı çıkarız bunun üzerinde duracağız. Çıkarlarımızı hesaba tabii ki katmalıyız. Bilinçli, sakin bir şekilde, kontrollü hareket edersek, kimsenin bizi etkilemesi, sinirlerimizi bozması mümkün olmaz. İç sesimize kulak verelim ve planlı şekilde ilerleyelim. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini toparlamak için öğleden sonrayı beklemelisin. Bazı karmaşık konuların içine dalarsan, üstesinden gelemeyebilirsin.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevildiğinizi hissetmek isteyeceğiniz, duygusal gücünüzü tekrar yakalayabileceğiniz bir gün. Kıskançlık krizlerinden ve partnerinize duyduğunuz şüpheden uzaklaşın.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Yaşanan olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili sorumluluklar almak isteyebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli...

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim öğretim, dava süreçleri ve iletişim konuları ön plana çıkarken özellikle çalışma hayatınız ve özel ilişkilerinizde güç mücadeleleri ve iletişim konusunda problemlerle karşılaşabileceğiniz için enerjinizi dengeli kullanmanız ve ikili mücadeleye girmekten kaçınmanız faydalı olacaktır.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde daha hızlı ve organize hareket edebilirsiniz. Arka planda yürüttüğünüz görüşmelerinizde kalıcı sonuçlar almanız olası. Tamamlamanız gereken işlerin peşine düşün. Yoksa sonra başınız ağrıyabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. Ortak kazanımlar ve ödemelerle ilgili eski meseleler önünüze gelebilir. Bu sefer bunları kapatmak veya yapılandırmak için daha sorumlu ve kararlı davranabileceksiniz. Daha önce gerçekleşmemiş bir meselenin tekrar önünüze gelmesi ve belki de fikrinizin kabul görmesi mümkün gözükmektedir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizi herşeyin üzerinde tutabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişim ve etkileşiminiz, sizi oldukça neşelendirip ferahlatabilir. Onların davetlerini reddetmeyin ve artık kabuğunuzdan çıkıp dünyaya açılın.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 04" R
Ay
Yay
12° 49' 16"
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
27° 02' 17"
Mars
Balık
27° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 32"
Satürn
Balık
16° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 52"
Neptün
Balık
28° 48' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 34"
Lilith
Başak
22° 58' 52"
True Node
Koç
15° 30' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>