Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanışmalarda güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumu sizi yalnızlıktan kurtaramayacak.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarındünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Eşe, dosta karşı maddi destek anlamında son derece açıksınız. Parayla sorumlu ilişkiler içinde oluşunuz, gönlünüzün zenginliğiyle asla çelişmiyor. Girişimci yapınız, bütçenizdeki büyük gelgitlerin temel nedeni.

Direnç gösterdiğiniz konularda çok değişik biri olabiliyorsunuz. Gösterdiğiniz direnç, direndiğiniz konuyu da kemikleştiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir. Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-burcunuzda ilerleyecek. Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak, kendimizi garanti altına almak, riskten uzak durmak gayet önemlidir. Maddi güvencemiz üzerinde dururuz. Sahip olduklarımız kadar, olmayı düşündüklerimizi de önemseriz. Güven duyduğumuz insanlara yöneliriz. Kişisel anlamda, huzurlu bir ortam ve sürekliliği olan işleri, ilişkileri kıymetli buluruz. Fiziksel anlamda sağlıklı görünmeyi, kendimize dikkat etmeyi, toplumsal ilişkilerimizde güven ve saygınlık uyandırmayı başarırız. Biraz kilo almaya meyilli olabiliriz. Kendi bildiklerimizi kabul ettirmekten hoşlanırız. Ne kadar zor durumda olursak olalım, iyi durumda olduğumuz görüntüsü veririz. Çözümden yanayızdır. 20 NİSAN (Saat 20:37)-3 MAYIS (Saat 19:33) Merkür-Koç burcuna geriliyor. Öfke, gerginlik hali üzerinizde hakimdir. Elinizde olmadan en ufak bir şeyi kafanıza takarak tepkilerde bulunabilirsiniz. Ancak bu tepkiler dışa değil hem kendi içinizde kendinize yöneliktir. Bu yüzden de verimli çalışmakta zorlanmalar görülebilir. Maddi konularda görüştüğünüz insanlara dikkat etmekte yarar vardır. Gizli işler, gizli görüşmelerden kaçınmakta yarar var. Parasal sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun beklemede kalınız, incelemelerde bulununuz. Sağlığınıza dikkat ediniz. Güzel bir gün dileğimle,

20 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin hayatının her alanına müdahale etmeleri tahammülünü zorlayacak. Herkese haddini bildirmek isteyebilirsin.

20 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili bazı gerginlikler ve fikir uyuşmazlıkları oluşabilir. Ofis arkadaşlarınızla alacağınız destekler ile kariyerinizde daha iyi bir ilerleme sağlayabilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar eski dostlarınızı özlüyorsunuz. İçe dönük yaşam tarzınızı ne kadar sürdürebilirsiniz? Oysa onlarla beraber kutlamanız gereken o kadar çok başarılarınız var ki.

20 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

20 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde ve özel hayatınızda dikkatli olmalısınız. Kadersel alanınızda gerileyecek olan Merkür, iletişim sıkıntılarınızı tetikleyebilir. Yarım kalan konuları çözmelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki alanınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje ve program üretebilirsiniz. Takım çalışması örgütleyebilirsiniz. Teknolojik ve sıra dışı konularda ilerleme sağlamak için uygun bir zamandasınız. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Plüton'un geri hareketi nedeniyle bilhassa hukuki alanınızda, yabancı kültürler, majör eğitimler, inanç ve felsefe dinamiğinizle ilgili öngördüğünüz ve planladığınız değişim ve dönüşüm hareketlerinizi uygulamak için Eylül ayını beklemelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir birlikteliğiniz varsa, bunu evliliğe götürme kararı alabileceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu kararı aldığınız zaman ise, ailenize bunu açıklarken, onların çeşitli endişeleri size de bulaşabilir. Çocuk yetiştirmenin zorluğu, maddi durum, geçim sıkıntısı gibi nedenlerden ötürü evhamlanabilir, sizi de sıkıntıya sokabilirler. ASTROLOJİK döngüler, sizin de benzeri korku veya kuşkulara kapılmanız için neden olmadığını gösteriyor. Bu sebepten, onların söylediklerinden etkilenmeyin. Ancak onları, susmaları için terslemeyin de. Eğer zaten devam etmekte olan bir evliliğiniz varsa, bu durumda da, mutluluğunuzu bir çocuk ile artırmayı düşünebilirsiniz...

20 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 51' 14" R
Ay
Oğlak
03° 35' 23"
Merkür
Koç
16° 22' 59"
Venüs
Koç
29° 00' 23"
Mars
Balık
28° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 53"
Uranüs
Boğa
22° 15' 18"
Neptün
Balık
28° 51' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 02"
Lilith
Başak
23° 09' 30"
True Node
Koç
15° 24' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>