Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek. Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 01:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, finansal konuların mutlaka iyi gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Şu anda verilecek karar, her ne kadar olumluymuş gibi dursa da, hesabı şaşma olasılığımız var. Merkür gerilediği için, mutlaka yarar-zarar hesabını yapmalıyız. Ayrıca mevcut bütçemizin şartlarını göz ardı etmemeliyiz. Sosyal yaşantımız, toplumsal ilişkilerimizi güçlü tutmalı, stresten uzak durmalıyız. Önümüzü görmeden karar vermemeliyiz. Saat 02:25 Ay-Güneş olumlu görünümü, inandığımız değerlere sıkı sıkıya sahip çıkmanın işaretçisi. Güvendiğimiz kişilerle bir araya gelmek hem de amacımıza uygun bir yol belirlemek isteriz. Saat 22:57 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, hayallerimizi, sezgilerimizi güçlendiren bu enerji bizi huzurlu kılacaktır. Pozitif yönde destekleyecek, ılımlı bir şekilde bu saatleri geçirmemizde yardımcı olacaktır. Gayet olumludur ve rahatlatıcıdır. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Umduğunuz gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın telefon görüşmesiyle hızla harekete geçeceksin. Kararsızlık kapılarını yavaş yavaş aralıyorsun.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda geleceğe yönelik konuşmalar yapabilirsiniz. Geçmişte verdiğiniz parasal bazı sözlerin dostluklarınıza zarar vermesi söz konusu.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçerisinde grupların olduğu konularda, arkadaşlıklarda daha fazla hassasiyet olabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek...

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte sosyal ortamlarda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar hayatınızla ilgili konularda size yardımcı olmak isteyebilirler. Onların desteğine açık olun. Gerçekçilikten uzaklaşmamaya özen gösterin.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı ağır bir gün yaşamaktasınız. Ay'ın Neptün kontağı etkisi bir süre idealist ve hayalperest hissetmenize neden olacaktır. Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal yaşamda, dostlarla ilişkilerde problemler meydana gelebilir, aralar açılabilir. Bu dönem arkadaşlarlagirişimleri için pek uygun değildir. Beş günlük süre zarfında toplumsal etkinliklerde uzlaşı sorunlarına rastlayabilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale oranla daha esnek olmak zorunda kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün konusu, programınızda değişiklik yapma zorunluluğunun doğması olabilir. Planlanmamış hamleler yapmak zorunda da kalabilirsiniz.Ama başarı sizden yana...

22 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 23' 18" R
Ay
Akrep
05° 24' 42" R
Merkür
Koç
16° 04' 10"
Venüs
Koç
23° 20' 56"
Mars
Balık
24° 55' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 58"
Satürn
Balık
16° 00' 29"
Uranüs
Boğa
21° 59' 45"
Neptün
Balık
28° 42' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 15"
Lilith
Başak
22° 38' 56"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>