Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde tekdüze geçen günler var. Canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız yeterli olacak. Sağdan soldan verilen diriltme reçetelerine itibar etmemelisiniz

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmamalısınız. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir

Mütevazi yaşamınızda genel olarak para sorununuz yok denilebilir. Bir tanıdık işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora sokmuş görünüyor. Bu zorluğu belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki durağanlığa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Esnekliğinizin olumlu değerlendirilmesi pek mümkün değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir. Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, parasal konular başta olmak üzere, ilişki veortaklığı gibi meseleler üzerinde gayet etkilidir. Hem bu meselelere eğileceğiz hem de ne kadar güvende olduğumuzu sorgulayacağız. Miras, mal, mülk taksimi, ortaklar arasındaki bölüşümlerde tabii ki dikkatli olunmalıdır. Bir de kazandığımız ile ödemelerimiz arasındaki dengenin yerli yerinde olmasına özen göstermemiz gerekir. Yapacağımız akıllı incelemeler, geleceğimizi garanti altına almak içindir. Yaş tahtaya ayak basmak istemeyiz. Sağlam kararlar için, aceleci olmamak gerekir. Mars-İkizler burcunda birden fazla alanla uğraşmak ve para kazanmaya dönük hareket etmek, hedef belirlemek demektir. Ancak bunun sınırı, getiri ve götürü hesabının iyi yapılması lazımdır. Bazen beklenmedik masraflarımız olabilir. Bunları halletmemiz gerekebilir. Böyle durumlarda eşimizden,ortağımızdan destek görüyor muyuz yoksa tek başımıza mı uğraşmak zorundayız bu çok önemli. Bir de unutmadan bir hatırlatmada bulunayım. Bu geçişi yöneten Merkür geriliyor. Gölgeli günleriyle birlikte 10 Mayıs tarihine kadar da etkili olacak. Sağlamlık, güvenilirlik yine önemi koruyor. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü, bir ilişkinin uzun vadeli sürdürülmesinin önündeki engelleri işaret ediyor. Zaman olgusu kıymetli. İyi niyetle başlanan bir ilişki daha sonra karşı tarafın hayatındaki sıkıntıların, sorumlulukların çokluğu nedeniyle bitebilir. Devam eden ilişkinizde, sorunlar varsa bunlar bir yana atılsa da, bir müddet sonra öyle yürümeyeceği anlaşılabilir. Her durumda, bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor. Bu görünüm etkisi altında, yapılacak işler, girişim ve görüşmelerde dikkatli hareket edelim. Karşımıza çıkan fırsatı kabul etmeden önce iyice düşünelim. Maddi konularda, ortaklaşa işler, yatırım, miras,görüşmeleri anlamında hesabımızı bilmemiz iyi olacaktır. Verilen sözler, önümüze gelen tekliflerin tutarlılığı, güvenirliğine bakalım. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birileri seni sevdiğin kişiye karşı dolduruyor olabilir. Atağa geçmek yerine kimin neyi neden yaptığını araştırmalısın.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde umduğunuzu bulamama düşüncesi ve baskıcı tavrınız gerginlik yaratabilir. Sosyal çevre vasıtasıyla yeni kuracağını ilişkiler size geleceğe yönelik fırsatlar sunabilir.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi zorlayabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi olmak zorunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişimize özen göstermenizde fayda var.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz. Mükemmeli aramanız doğal ancak eleştiri sınırlarını aşmayın. Bazen insanları fazla sahiplenip sıkabiliyorsunuz...

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize olan güveninizin son derece yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi daha da yükseltecek. Sevgi duygularınızın yoğunlaştığı bu dönem içinde aşk maceralarına atılabilir, idealinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte tatile çıkabilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Takım çalışmalarında ilişki sorunlarına açık olacaksınız. Bugün itibarıyla paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda ve maddi alanlarda mücadeleleriniz artacak.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki alanınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje ve program üretebilirsiniz. Takım çalışması örgütleyebilirsiniz. Teknolojik ve sıra dışı konularda ilerleme sağlamak için uygun bir zamandasınız. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Mars 5 Haziran tarihine kadar maddi ve manevi değer yaratma alanınızda ilerleyecektir. Bu alanda motivasyon, hareket, canlılık ve mücadele enerjisiyle hareket etmek için potansiyeliniz yükselecektir. Yeni yatırımlara girişmek için daha cüretkâr davranabileceksiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki, yakın ilişki kurduğunuz kişilerin görüş ve düşünceleri, sizinkilerden daha önemliymiş gibi düşünebilirsiniz. Buna izin vermeyin ve kendi planlarınızı başkalarının şekillendirmesini veya değiştirmesini engelleyin.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 11' 57"
Ay
Akrep
12° 25' 50"
Merkür
Koç
25° 58' 16"
Venüs
Balık
20° 24' 11"
Mars
Balık
04° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 20"
Satürn
Balık
13° 11' 24"
Uranüs
Boğa
20° 36' 60"
Neptün
Balık
27° 46' 20"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 12"
Lilith
Başak
19° 41' 18"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>