Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinize bakılırken çok önemli bir ölçü oluyor.

Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi. Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz.

Yeni başlayan dostlukların hemen arkasından bu kadar beklentili olmamalısınız. Yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir. Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir.

23 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 09:19 Ay-Pluto arasında oluşacak görünüm size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacım var. 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere armağan ettiği bu özel gün, sadece bir gün değil, nice 365 günler kutlu olsun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen birteklifi alabilirsin. Bu, egonu okşayacak. Başarıların seni mutluluğa yaklaştırıyor.

23 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihninizde tasarladığınız yeni oluşumlar için yeni insanlarla iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre dostluklarınız dan güzel destekler alabileceksiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara ve harcamalarınızda ani kararlarla hareket etmemelisiniz. Gelecek beklentilerinizde de dağınıklık olabilir.

23 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalabalık yerlerde gezerek rahatlatıyorsunuz. Karşınızdaki kişilere sadık olduğunuzu gösteriyorsunuz. Duygusal sözler verenler çok olacak.

23 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Kararsız kaldığınız konular üzerinde daha berrak düşünecek ve kararlarınızı belirleyeceksiniz. Böylece çok daha rahat bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla konuşmak ve planlar yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle harcanacak keyifli saatlerin moralinizi yükseltmesi mümkün. Değişik ve farklı konuşmalar bu aralar normalden daha fazla ilginizi çekiyor.

23 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz. Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Arkadaşlarınız ve özellikle dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Bilinçaltı düzeyde motivasyonunuzun artacağı bir günde bulunuyorsunuz.

23 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanlarla ortaklaşa kullanmakta olduğunuz maddi kaynaklar hakkında bazı düşünceleriniz olabilir. Bu düşünceler, aşırı iyimserlik ile aşırı mükemmeliyetçilik arasında gidip gelebilirler. Bir orta nokta bulmanız gerekecektir.

23 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 41' 36" R
Ay
Akrep
21° 56' 16" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 04"
Mars
Balık
25° 58' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 33"
Satürn
Balık
16° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 04' 16"
Neptün
Balık
28° 45' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 53"
Lilith
Başak
22° 47' 52"
True Node
Koç
15° 35' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>