Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir.

Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız.

Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız. Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz tepkiler alabileceğiniz birtakım gelişmeler içindesiniz. Bu gelişmelerden kendinizi sıyırmanız gerekiyor. Gecikmiş kararlar sizi bazı risklere sokabilir. Özel ve önemli konularda yapmak istediğiniz girişimler için gerekli fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz bugün size bu konularda beklemediğiniz mesafeler kaydettirebilir.

26 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 26 Nisan saat 15:16 Boğa burcunda doğacak Yeniay, kendiniz adına yeni bir şeyler ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Bir şeyler olmalı, mevcut durumda yaşanan sıkıntıları giderecek bir şeyler yapılmalı diye düşünüyoruz. Bazen bu parasal durumumuza yeni çözüm yolu aramak bazen de aşk hayatımız, çocuklarımız, becerilerimizi geliştirme anlamında bizi itekliyor. Yeniayın yöneticisi Venüs-Koç burcunda ileri-geri hareketinden sonra yoluna devam ediyor. Ancak Merkür geri hareketi devam ediyor. Bütün bu gerilemeler bizi durduruyor veya engelliyor gibi. Ne yapmak istediğimizi biliyoruz da, nasıl yapacağımızı tam olarak tespit etmemiz kolay olmuyor. Tabii ki ben geri hareket dönemlerini düşünmek, analiz etmek ve en azından yanlış karar vermemek için bir mola gibi gördüğümden, sizin de bu açıdan bakmanızı tavsiye ediyorum. Yeniayın görünümleri, finansal ortaklıklar, kredi, borçlanma, hukukla konularında mutlaka iyi bir analizin şart olduğunu söylemekte. Zaten siz de böyle düşünüyorsunuz. Hani yaş tahtaya ayak basmayacak kadar akıllı insanlarsınız. Fakat ister istemez, keşke biraz daha rahatlayabilsem, biraz daha destek bulabilsem diye düşüneceksiniz. Yeniayın bir başka görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız ve kişisel becerilerinizi geliştirme, düzenleme yolunda size yardımcıdır. Zaten bundan sonraki süreçte ev, aile, yerleşim yerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelecektir. Bunu da şimdiden belirteyim. Gelişim anlamında bu konular gündemde yer alacak. Ancak bu Yeniayda, sorunlu bir ilişki hakkında epeyce düşünceliler. Ancak lütfen iyi düşününüz. Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz güvenceyi sağlayacak fırsatlar getirmesi dileğimle,

26 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniay bugün hayatla mücadelene destek olacak. Geçmişe sünger çekmek sana iyi gelecek. Seni yoranlardan uzak durmalısın.

26 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızdan herhangi biriyle önemli bir konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Tüm gizli kalmış konuların önünüze düştüğünü görmeniz söz konusu.

26 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

26 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir...

26 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

26 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatınızdaki her tür girişimi destekleyen bir yeniay olacak. Daha önceden konuştuğunuz, iletişim halinde olduğunuz insanlarla birlikte harekete geçebilirsiniz.

26 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde hedef ve planlarınızı teker teker yerine getirmek için özel fırsatlara sahip olacaksınız. Bilinçaltını düzeyinizde ve daha çok sezgilerinizdeki ilginç ve ilerici fikirleri hayat akışınızda kullanmanız için bu Yeni Ay enerjisi çok önemli enerjiler barındırıyor. Maddiyat ve konfor konularında tasarladığınız ve ön gördüğünüz yenilikleri gerçekleştirmek için de çekinceli davranmamalısınız. Estetik, güzellik, gayrimenkul, dekorasyon ve gıda konularına öncelik vermeniz gerekebilir.

26 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi geleceğiniz üzerine yoğunlaştırıp uzun vadeli planlarınızı elden geçirebilirsiniz. Yine de, ilgilenmeniz gereken detaylı günlük işler olabilir ve bunlar hem vaktinizi alabilir, hem de dikkatinizi dağıtabilirler.

26 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 05" R
Ay
Akrep
23° 19' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 17"
Mars
Balık
26° 03' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 06"
Satürn
Balık
16° 08' 39"
Uranüs
Boğa
22° 04' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 16"
Lilith
Başak
22° 48' 36"
True Node
Koç
15° 34' 60"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>