Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide kafası karışık değil de, net anlaşılır kişi rolünü üstlenmeniz, sizin için daha hayırlı olacak. Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor

Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. Belki deortamınızda bu beklentide birileri vardır. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir. Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor.

Kırıcı olmaktansa, düşüncenizi daha uygun bir ortama erteleme yoluna gidebilirsiniz. Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki enteresan görüşleriniz, size yeni ilişkiler sağlayabilir. Bu düşünceleri etkileyip değiştirebilecek kişilerle ilişkilerinizi iyi mesafel koymanız gerekecek. Bazı gelişmeleri olumlu anlamda yönlendirme çabalarına girecek, yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışacaksınız. Bunun getireceği sonuçlar size duyulan ilgiyi arttıracak.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, bizi rahatsız eden meseleler psikolojik ve fiziksel anlamda sağlığımızı zorlayabilir. Bize göre yanlışlar-doğrular vardır. Bunlardan taviz vermeyiz. Fakat şartlar, bizi toleranslı davranmaya mecbur ettiği için geriliriz. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. İstemeden takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, bir çok meseleyi, farklı bir açıdan ele almanızı, daha önce gözünüzden kaçan noktaları görmenizi sağlayabilir. Yeni bir gözle bakmak halidir bu. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşumu aşk hayatınızla ilgili konuları tekrar bir gözden geçirme anlamında önem taşır. Biraz sinirli tepkilerde bulunmanız mümkündür. Oysaki şöyle sakince konuşulsa problemler bir şekilde düzene konulabilir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı sorgulamak yerine keyifle yaşamaya başlıyorsun. Ertelediğin işlerin daha sonra başını biraz ağrıtabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz adına kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz bir gün. Kariyerinize yönelik duygusal hatalar yapmaktan uzak durun.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. Değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu hedeflere bir öncelik sıralaması yapmak önemli. Aksi halde işleriniz yarım kalabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizin yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları dikkatle incelemeniz gerekiyor.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınız aktif olacak. Geçmiş konu ve olaylara göre karar verebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren konuları kafanıza takmaya meyillisiniz. Bir para sorunu kolayca halledilebilir.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünyevi zevklerinizden keyif aldığınız, yeme, içme ve gezme konularında vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi hedeflerinizi tasarlayabileceğiniz, somut getirisi olan konulara odaklanabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Hayatın keyif getiren maddi ve somut konularına biraz daha düşkün olabileceksiniz. Sınırları aşmak, özgürlük elde etmek, bizi kısıtlayan konu ve koşullardan uzaklaşmak kurtulmak için harika bir transittesiniz. Bilhassa bilinçaltı fenomenlerinizin ve çılgın hayallerinizin işler hale geçirilmesi mümkündür.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Miras, nafaka, sigorta primi geri ödemesi veya tazminat gibi, çalışarak kazandığınız para dışındaki gelirle alakalı olarak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Eğer bu konularda girişimleriniz varsa, bugün oldukça şanslı olabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 27" R
Ay
Akrep
13° 25' 05" R
Merkür
Koç
16° 00' 29"
Venüs
Koç
24° 09' 13"
Mars
Balık
25° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 01"
Satürn
Balık
16° 04' 11"
Uranüs
Boğa
22° 01' 57"
Neptün
Balık
28° 44' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 31"
Lilith
Başak
22° 43' 17"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>