Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz. Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz.

Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir. Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir.

27 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:38 Ay-Neptün görünümü, hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 11:51 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

27 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verimli bir gündesin. İş ya da eğitim hayatında önemli adımlar atabilirsin. Kararlarında bir arkadaşın seni destekleyebilir.

27 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda kendinize göre bağımsız davranış içeresinde bulunmanız ekip arkadaşlarınızla problemler yaratabilir. Kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişkilerinize önem vereceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle aranızdaki uyumu güçlendirmenin yanında, birlikte geçirdiğiniz vakti daha renkli kılacak...

27 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni kıpırdanmalar olacak. Farklı düşünceler ve duygular içine girebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Dikkatinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Kararlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Daha önce endişe duyduğunuz konuları artık önemsemeyeceksiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz. Dün oluşan yeniay, yapacaklarınızı birkaç gün içinde hızlandırılmış bir şekilde karşınıza koyacak. İletişime dayalı işleriniz iyice hızlanıyor.

27 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı ve sezgisel alanda uçuk fikirlerinizin gün yüzüne çıkması mümkündür. Kontrolünüz dışında gelişen elektrik ve elektronik aletlerin arızalarına şaşırmamalısınız. Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Dostlarla bir araya gelip keyfe keder içmek için iyidir. Fakat abartmamaya özen gösterin.

27 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki sürpriz gelişmeler, hareketlilik, haberler baş döndürü hızda olabilir. Siz de kendinizi buna uyumlandırırken bu hareketin enerjisine kendinizi kaptırabilirsiniz. Aşırı hız, ani tepki veya telaştan oluşabilecek aksaklıklara dikkat etmelisiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 54' 29" R
Ay
Terazi
29° 24' 50" R
Merkür
Koç
16° 08' 22"
Venüs
Koç
22° 44' 28"
Mars
Balık
24° 33' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 09"
Satürn
Balık
15° 57' 41"
Uranüs
Boğa
21° 58' 06"
Neptün
Balık
28° 41' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 33"
Lilith
Başak
22° 35' 40"
True Node
Koç
15° 38' 47"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>