Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız. Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi.

İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz.

Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz. Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var.

Çok önem verdiğiniz bir ilişkinizde köktenci kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir. Bugünlerde çok ilginç bulup umut bağlayacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 03:51 Güneş-Neptün olumlu görünümü, hayata güçlü bir şekilde sarılmak ve ideallerini gerçekleştirmek isteyen bireye yardımcı bir kuvvettir. Özellikle yaratıcı yeteneklere sahip kişiler için gayet olumludur. Bu kişiler çalışmalarını dış dünyada sergileyebilirler. Ayrıca karşınıza değişik tarzda teklifler çıkabilir. Bunları değerlendirmenizde yardımcı insanlarla tanışabilirsiniz. Renk, koku, lezzet, düzenleme, şekillendirme gibi çalışmalar için uygun bir gündür. Gönülden kucaklaşmak, sevgiyle yol almak, başkasını kendiniz gibi görerek yardımcı olmak yine bu görünümün şifalı enerjisi altında mümkündür. Saat 04:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü şu anda durduğunuz noktanın farkında olarak bilinçli bir şekilde hareket etmektir. Değişimler güzeldir ancak uzun süreli etkili olması için temelinin güçlü olması gerekir. Saat 07:35-12:46 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yuvamızı, ailemizi, değer verdiklerimizi koruma arzumuz yoğundur. Ancak boşluk etkisi altında dağılmamaya çalıştıkça daha fazla yorulabiliriz. Ay, gökyüzünde açısız kalacağı için, kendi rotasında sessizce ilerlerken, bizi de iç dünyamızın derinlikleriyle temasa çağıracaktır. Ben sakin ve akışta kalmanızı tavsiye ediyorum. Saat 12:12 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 12:46 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatınızla ilgili her konuda seçici davranacağız. Durumumuzu analiz edeceğiz. Yalan dolan veya lafı evirip çeviren kişilerden uzak duracağız. Bazen karşımızdaki kişiyi eleştireceğiz bazen de ilişkimizi nasıl daha düzgün bir şekilde yaşarız, bunlar üzerinde düşüneceğiz. Düzene koymamız gereken işlerimize ağırlık vereceğiz. Sizi gerçekten mutlu edecek gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

4 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev yaşamında bazı olumsuzluklar canını sıkabilir. Ancak üzülme, sevdiklerin sayesinde bu durumu da atlatacaksın.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapılan bazı hatalardan ders almanın zamanı. Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir. Yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular...

4 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güçlü, enerjik ve hareketli hissediyorsunuz. Hayatınız için planladığınız çok şey var. Özel hayatınızda maddi tatminsizlikleriniz olsa bile sevginiz için enerjinizi çalıştırabilirsiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Perşembe gününüzü öğlenden itibaren çocuklarınızın bedensel ve ruhsal sağlığı üzerine odaklanacağınız faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay boşluğu ve dünden kalan enerjilerle akışta kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca kişisel keyif alanlarınızla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz. El işleri ve dikkat isteyen hobilerinizle vakit geçirmek çok iyi gelebilir. Günün teması cömertliğin, alışveriş dengesinin korunduğu ilişkiler olacaktır. Arkadaşlarınızın dertlerine derman olabileceğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveninizin ve dolayısıyla da güvenlik hissinizin artacağı bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Türlü korkularınız, endişeleriniz ve evhamlarınız geri plana çekilerek size güven içinde, mutlu ve huzurlu bir gün geçirme şansı verebilirler.

4 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 10" R
Ay
Boğa
23° 01' 54" R
Merkür
Koç
22° 13' 33"
Venüs
Boğa
11° 05' 37"
Mars
Koç
06° 01' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 42"
Satürn
Balık
17° 15' 36"
Uranüs
Boğa
22° 49' 09"
Neptün
Balık
29° 08' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 42"
Lilith
Başak
24° 14' 47"
True Node
Koç
15° 19' 47"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>