Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın ; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız.

İçinde bulunduğunuz yoğunluk uzun sürebilir. Performansınız yüksek, ama bazı küskünlükleriniz var. Görüşmeler yapmayı düşündüğünüz kişiler,sizi ummadığınız kadar etkileyebilir.

Küçük sayılabilecek bir parayla, büyük bir oluşuma katılma şansı yakalayabilirsiniz. Bugünlerde, konu hakkında yetkin insanlara ve doğru araştırmalara yönelmelisiniz.

Sağlık konularında kendinize daha duyarlı davranabilirsiniz. Özellikle hava değişikliklerine dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünmeniz, dostlarınızı size karşı belli bir hassasiyet göstermek durumunda bırakıyor. Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde, kendinizi hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamıza, saat 06:23 Ay-Neptün görünümüyle adım atıyoruz. Güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylimiz daha yüksek. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu görünüm, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu ideallerinize uygun şekilde gözden geçirmenizde size yardımcıdır. Saat 13:00 Ay-Pluto karşıtlığı, yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, işlerinizi yoluna koymak amaçlı görüşmeleri, derinlikli düşünmeyi sağlıyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. Saat 21:35 Ay-Merkür zorlu görünümü, yakın çevrenizle olan iletişiminizde hassas ve korumaya yönelik tavırlarınız ön plandadır. Dışarıdaki dünyada ne olursa olsun, sizin sınırlarınız içinde olan herkes ve her şey kontrolünüz altında olmalıdır. Yakın çevrenizi oluşturan her insan ve her gelişmeye onca koşuşturmanızın arasında bile kulak kabartabilir, eğer sizi direkt olarak ilgilendiren bir mesele varsa hemen müdahalede bulunabilirsiniz. Tabii ki bu müdahale sertlik ve çözümsüzlük içermez sadece sınırlarınızın ihlal edilmesine karşı tavır almanıza neden olur. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşırken kendinize ait mahremiyet içeren mevzuları saklamak gereği duyabilirsiniz. Ayrıca size verilecek sırları da aynı hassasiyet içinde korumaya özen gösterebilirsiniz. Saat 23:23-2 Mayıs saat 07:12 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, çevrenizde bulunan insanlarla veya girişimleriniz konusunda onaylanma ve başarılı olma ihtiyacınız yoğundur. Sizin önemle durduğunuz her mevzuda iletişimde bulunurken ister istemez hassas düşünebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi işi sağlama almak güvenliği sağlamak ihtiyacınızdır. Boşluktaki saatlerde rutin işler her zamanki gibi yerine getirebilir, özellikle seyahatle ilgili konularda bir sakınca yoktur fakat ani bir yolculuk kendiniz veya bir tanıdığınız yapsa dahi dikkatli olmak gerekebilir. Mayıs ayının hepimize şans getirmesi dileğimle,

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme konusunda tutarsız davranıyorsun. Bundan memnun olmadığını söyleyen gökyüzü, kararlı olman için uyarıyor.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzuru yakalamak isteyeceğiniz özel bir gün. Geçmiş hesaplaşmalarınız ve pişmanlıklarınız hayatınızda yeni kararlar almanıza neden olabilir.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulabilirsiniz. İşlerinizi belirginleştirmek isteyebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar sizi zorlayabilir. Sözleşmelere dikkat etmelisiniz.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkileriniz oldukça sıkı. Çevrenizin geniş olması sizi her türlü sorundan kurtarıyor. Ailenizle ilgilenmelisiniz.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve ailenizle ilgili konularla yoğun bir gündeminiz olabilir. Ancak kendinizi evinizin kralı veya kraliçesi gibi hissedebileceğiniz güzel bir gün geçirebilirsiniz.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminiz giderek hızlanırken sosyal çevrenizdeki olayların hayatınızdaki yönü netleştirmesi önem kazanabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler size kendinizi çok iyi hissettirecek.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi son derece enerjik hissedeceksiniz. Ancak, duygularınızı denetlemeniz zor olabilir. Bazı söylentiler yüzünden gerilim içine girebilir ve çok fazla etkilenebilirsiniz. Olayları gereğinden fazla büyütmeyin.

1 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplamak, onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İletişim ve etkileşimlerinize uyum, sıcaklık ve samimiyet havası hakim olabilir. İçinizdekileri ortaya dökebilirsiniz.

1 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>