Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yeni insanlar arasında denetleme ihtiyacınızın altında, partnerinizin kıskançlık duyguları var. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir.

Olumsuz yaklaşımlarının bilinçli olduğuna inandığınız biriyle problemlisiniz. Sürdürdüğünüz bu çekişmenin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu.

Uzaktaki bir dostunuzun maddi zorluklarına duyduğunuz ilgi, bugünlerde sizi birtakım harcamalara sokabilir. Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor.

Çevrenizden birinin alışkın olduğunuz hesapçı yaklaşımları, bugünlerde had safhalara varabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın birtakımsorunlarını çok tepkisiz bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına düşünüp çözümler üretmeye çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz. Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir.

30 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüz saat 04:48 Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyor. Ayın tılsımlı ışığı yüzüğünüzde parlıyor bugün. Duyguları söze dökmek, yuvanızdaki emniyet duygusunun güçlendiğini hissetmek sizi mutlu edicidir. Güvendiğiniz kişilerle dertleşebilir, neşeli, esprili ve çocuksu hallerinizle dikkat çekebilir, neşenizle göz doldurabilirsiniz. Annelik veya babalık duygunuz bir hayli yüksektir. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. Saat 05:59 Ay-Venüs görünümleri, çevrenizde bulunan insanlarla veya girişimleriniz konusunda onaylanma ihtiyacınız yoğundur. Her şeyi sağlama almak istersiniz. Saat 22:20 Ay-Güneş olumlu tesiriyle güven duygunuz yükselişe geçer. Kafanızın içinde dağılmış olan her şeyi toparlayabilirsiniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

30 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiğin kişiye özel zaman ayırman ikinize de çok iyi gelecek. Rutininin dışına çıkmak keyfini yerine getirecek.

30 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızdaki ani artış size hayatın ağır geldiği duygusunu verebilir. İlişkileri bozmamak adına kendinizi feda ederek gücünüzden fazla sorumluluk yüklenmeyin.

30 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde daha yaratıcı ama aynı zamanda hassas olabileceğiniz koşullar var. Yakın çevrenizde ziyaretler, ailevi konular gündeme gelebilir.

30 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün mali anlamda güçlü dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yıldızlar, harekete geçmeden önce iyi düşünmenizi ve sakin olmanızı öneriyor. Sabırlı olun sıkıntılar...

30 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

30 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız devreye girecek. Çevrenizdeki insanları korumak ve onlara kol kanat germek gibi etkiler içinde olabilirsiniz. Bu aralar düşünceleriniz sürekli değişiyor ve bu durum hayatınızı zorlaştırı- yor. Bugün sizin için oldukça keyifli geçecek.

30 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir yolculuğa çıkmak için hem güçlü duygulara sahipsiniz hem de uygun zamandasınız. İş bağlantılarınızı ve haberleşme kanallarınızı arttırmak için de uygun başlangıçlar yapmaya müsaitsiniz. Ancak uluslararası kültürler ve hukuki konularda önemli bir dönüşüm sürecinde bulunuyorsunuz ve bu sizde duygusal baskı yaratabilir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız mekanlarda yemek yiyebilirsiniz. Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz. Dostlarınızla huzurlu diyaloglara gireceksiniz.

30 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden biraz vakit ayırarak yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak, günün ana konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların da bazı sürprizleri olabilir.

30 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 14' 25" R
Ay
Akrep
16° 09' 42" R
Merkür
Koç
15° 59' 43"
Venüs
Koç
24° 25' 39"
Mars
Balık
25° 36' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 06"
Satürn
Balık
16° 05' 26"
Uranüs
Boğa
22° 02' 42"
Neptün
Balık
28° 44' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 17"
Lilith
Başak
22° 44' 46"
True Node
Koç
15° 36' 28"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>