Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlayışlı sevgili konumunuzda sabrınızı koruyabilirseniz, mükemmele giden bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil görünüyor.

İlişki problemlerinin üzerine gidiş yönteminiz, çözümsüzlük bırakmayacak biçimde. Hakkettiğiniz birçok kazanım dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Uzun vadeye çözüm olmayacak geçici para girdilerini, harcama fırsatı olarak değerlendirmemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Tamamen duygusal değerlendirmelerle seçtiğiniz birtakım insanların problemlerine bütünlemesine eğilmeniz, onlara yarardan çok zarar getiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kısa gezintiler genel motivasyonunuzu arttıracak. Aile içinde, fazla dert etmemeniz gereken anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Çok kendinize dönük biri olarak da betimlenmenizi, bazı durumlarda övgü kabul edip yanlış yapıyorsunuz.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz, saat 05:47 Aslan burcunda oluşan ilkdördün etkisinde başlıyor. Kafanızın içinde birçok hayal, istek söz konusu olduğu halde, bunları dış dünyada gerçekleştirme anlamında zorlanmanıza neden olabilir. Bu zorlukların üstesinden gelebilmeniz için ihtiyacınız olan tek şey huzurlu bir yuvada yaşamak, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, maddi-manevi anlamda güvende olmaktır. O zaman bugün, bulunduğunuz duruma gerçekçi bir şekilde bakınız. Saat 09:58 Ay-Jüpiter görünümü, kendimizi iyi hissettiğimiz bir ortamda oluruz. Bu evimiz veya başka bir yer de olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve biraz olsun ferahlamaktır. MERKÜR GERİ HAREKETİ SONA ERDİ. 3 Mayıs saat 19:33-16 Mayıs saat 07:07 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda düz ilerleyecek. Bu geçiş bazı günler gerginliğe neden olabilir. Boğa'ların olumlamalarda bulunmalarını, stresten uzak durmalarını, zihinlerini daha güzel şeyler için kullanmalarını tavsiye ederim. Kolayca gerginleşebiliriz veya bir şeyleri düşünürken sadece kendi işimize gelecek şekilde ele alabiliriz. Buna dikkat etmek lazım. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Gönülden sevgilerimle,

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninle çevrendekileri hayran bırakabilirsin. Eğer akşam önemli bir buluşman varsa sade ve şık görünmende fayda var.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde yapmak istedikleriniz ile ilgili önemli fırsatlar gündemde. Aile ilişkilerinizde soğukluk yaratan bazı konuları probleme dönüştürmeden çözün.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kısmetler olabilir. İlişkilerinizde daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda sabit kalabilirsiniz.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

kendinizİ huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız bazı haberler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Mars enerjinizi arttırırken aynı zamanda gerilim duymanıza da neden olabilir. Ancak moraliniz yüksek olduğu için bunların üzerinde fazla durmayacaksınız.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda ve aşk hayatınızda iletişiminiz daha düzenli olabilir. Yapacaklarınızı ifade etme konusunda zorlanmalarınız olsa da yaşadığınız sıkıntılar geride kalacak.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü gibi sıcak ve bilhassa yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Alışveriş yapabilirsiniz. Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Gayrimenkul yatırım tasarılarınızı bugün de harekete geçirebilirsiniz. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Merkür'ün bilinçaltı ve sezgiler alanındaki geri hareketi bugün sona eriyor. Artık fikirlerinizde deneyimlediğiniz yanılgıların da sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Artık eskisi gibi sezgileriniz değer kazanmış olacaktır.

3 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

3 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 31" R
Ay
Yay
10° 04' 02"
Merkür
Koç
16° 03' 13"
Venüs
Koç
26° 46' 22"
Mars
Balık
27° 04' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 32"
Satürn
Balık
16° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 08"
Neptün
Balık
28° 48' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 50"
Lilith
Başak
22° 57' 26"
True Node
Koç
15° 30' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>