Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Çok önemsediğiniz bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına, bugünlerde daha da yakın olacaksınız. Yakında büyük bir kalabalık içinde, coşkulu bir sevinci paylaşabilirsiniz. Akraba ilişkilerinizde bir süredir sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler var. Bununla ilgili kuşkularınızı netleştirmeniz gerekecek. Erken yorumlar sakıncalı olacak.

2 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz saat 07:12 Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında geçecek. Bu enerji, kişinin sevdiklerini veya kendisi seven insanları, sınırlarını, evini, ailesini cömert yüreğiyle sarıp sarmalaması olarak görürüm daima. Ayrıca yaşanılan yeri güzelleştirmek, görkemli kılmak adına size yardımcı bir enerji olarak düşünüyorum. Tabii ki övülmek, farkınızın bilinmesi, şöyle bir sırtınızın sıvanmasını beklemek hakkınızdır. Egonuz Ay-Aslan günlerinde yükselir. Bugünyerinizde veya dışarıda bile olsanız, mutlaka ailenizi veya evinizi merkez alırsınız. Sözgelimi, evinizin ihtiyaçları, kendi özel ihtiyaçlarınızın önüne geçebilir. Aşkta seçici düşünmemizi sağlayan Ay-Aslan geçişlerinde sadece kendi bakış açınızla değil, başkalarının da fikirlerini almakta yarar vardır. Birileri sizi alkışlamasa da, siz güzelliklerinizi sunmaya devam ediniz. En azından o güzellikler etrafınızda koruyucu bir enerji oluşturur. Saat 10:23 itibariyle gerçekleşecek Ay-Venüs görünümü, sizi içten içe üzen ve rahatsız eden meselelerin üzerinde bir hayli gururlu davrandığınızı işaret ediyor. Bunun nedeni hem kimseye dertlerinizi açmak istemeyişiniz hem de dışa karşı zayıf, güçsüz ve çaresiz görünmek istemeyişinizdir. Hassassınız. Ancak bugünler de geçecek ve bu yollar da aşılacaktır. Olumlu düşünmek ve asla pes etmemek sizi kaygılardan, umutsuzluktan kurtaracaktır. Saat 20:47 Ay-Mars görünümü, mali konuların evimizle alakalı konularda hızlıca gözden geçirilmesini sağlarken, ihtiyaçlarımızı satın almak için alışverişte bulunabiliriz. Tabii ki dikkatli yapılmasında yarar var. Planlarımıza uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

2 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bir hasret var. Bugün özlemini gizleyemeyebilir, aklındaki kişiyi arayabilirsin. İşine daha çok sahip çıkman gerekiyor.

2 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle agresyon yaratacak konulardan uzak durun. Duyacağınız bazı haberler sizi mutlu edecek.

2 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Kadınlardan alacağınız destek sizi rahatlatacaktır. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan konularda yardım alabilirsiniz. Emlak işleriyle ilgili gelişmeler olabilir. Gün içinde ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Evinizde güzel değişiklikler yapabilirsiniz.

2 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her yönünüzle dikkat çekmeyi başarmanıza rağmen bugün enerjiniz oldukça düşük. Bir an önce kendinizi toparlayarak işinizle ilgilenmelisiniz. Aşık olduğunuz...

2 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay, yakın çevre, kardeşler, komşular, akrabalar ve görüşmelerinizle ilgili problemler yaratabilecek etkiler yaratırken, bir nevi güven testinden geçecek, yanınızda kimlerin olması gerektiğine daha net karar vereceksiniz. Bekar olanlarınız için yeni görüşmelere sebebiyet verecek olan dolunay zamanında ilişkisi olanların, hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerini yüksek tutmaması önemlidir. Partnerinize güvenmeye, inanmaya ve onun davranışlarını sorgulamadan, anlamaya çalışmaya şimdi daha fazla ihtiyacınız olacak.

2 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz ve parasal konular arasında iç stresleriniz yüksek olabilir. Başkalarının parasal sorunlarıyla ilgili olmanız, kendinize yeteri kadar vakit ayıramamanıza neden olabilir.

2 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bugün harekete geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Arkadaşlarınızın sizin hayati krizlerinizi yanlış değerlendirdiği veya manipüle ettiği düşüncesine kapılabilirsiniz. Hizmet alanınızdaki fırsatları çözebilme konusunda olumlu enerjilere sahipsiniz.

2 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukça sakin ve sesiz olabilirsiniz. Ancak; çevrenizde hareketlilik, hatta belki de yoğun bir koşuşturmaca olabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Gözlerden uzak, sakin bir köşeye çekilme eğilimine girebilirsiniz.

2 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 05"
Ay
Akrep
26° 21' 20"
Merkür
Koç
26° 31' 14"
Venüs
Balık
21° 48' 09"
Mars
Balık
05° 05' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 41"
Satürn
Balık
13° 19' 10"
Uranüs
Boğa
20° 40' 09"
Neptün
Balık
27° 48' 53"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 10"
Lilith
Başak
19° 48' 51"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>