Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal ağırlığın hangi tarafta olduğunu iyi saptamanız gerekiyor. Alışkınlığa dönüşmüş olanla, neler getireceği belli olmayanın arasındasınız. Bu saptamayı içinizdeki heyecana bir ömür biçerek yapmanız yararlı olacak.

Yeteneklisiniz. Bunları arzuladığınız ölçülerde kullanabilme fırsatı bugünlerde çıkabilir. Birtakım gelişmelere müdahaleden artık vazgeçme kararınız, çok yerinde bir karar olarak görünüyor.

Para konularında sözlü olarak pek kabul görmeyen ilkeleriniz var. Ama birçok insan tarafından içini çin imreniliyorsunuz. Paylaşmacısınız. Ama insanların destek ihtiyaçlarını mutlaka dile getirmeleri gerekiyor.

Kimi düşünceleriniz bir ölçüde ütopik görülebilir. tartışılabilir biçimde sunmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi anlaştığınız kişilerle, yeni düşüncelere, yeni niyetlere yönelebilirsiniz. Aile ilişkileriniz üzerindeki korumacılığınız, bazı kişilik gelişmelerini önleyebilir. Bugünler derin özlemleri giderme günleriniz. Bu özlemlerde, kaderci avunmalarla, birtakım pişmanlıkları örtmeye çalışacaksınız. Kendinizi yenileme niyetlerinizin önünde kendini gizleyen engelleriniz var.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 00:57 Ay-Pluto görünümü, kendiniz için en doğru yolu tercih etmenizde, derinlikli düşünerek güçlü yanlarınızı ifade etmenizde yardımcıdır. Her şeyi yeniden inceleyeceğiz ve üstte yazdığım noktalara da dikkat ederek mevcut durumumuzu iyileştirecek düzenlemeleri yapabileceğiz. Bakmak, görmek ve farkında olmak çok önemli. Saat 15:42-21:20 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Özellikle ailevi ve özel ilişkimizle alakalı meselelerde biraz zorlanabiliriz. Bizim isteklerimizle çelişen karşıt görüşler nedeniyle üzerimizde baskı hissedebiliriz. Bu nedenle biraz sakin olmamızda yarar var. Saat 21:20 itibariyle Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu enerji, insanlarla olan ilişkilerinizin hem fiziki hem de ruhsal anlamdaki önemini işaret ediyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Sözgelimi bir problem varsa, bunu deşelemek ve üzerine gidip içinden çıkılmaz bir hale getirmek yerine, hemen halledip huzur bulmaktan yana olabilirsiniz. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü huzurlu geçirmek için elinden geleni yapacaksın. Arkadaşlarınla vakit geçirirken, ilgini çekecek biriyle tanışabilirsin.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz bazı projeler adına keyifli bir gün. Harcamalarınıza dikkat ettiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın uyumu sizi daha etkin ve hareketli kılıyor. Yaratıcı bir alanda daha üretken olabileceğiniz fırsatlar var.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda çabuk karşılık görmek isteyecek, bazı konularda sabırsızlık göstermeye yatkın olacaksınız. Ya da âşık olduğunuz insanı kolay eleştirebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcu geçişi bugün de sürmektedir. Çocuklarınızla ilgili meseleleri temizlemek ve her zaman onlar için yapmanız gereken işlerle vakit geçirebilirsiniz. Yemek pişirmek ve genel olarak sindiriminize özen gösterecek konulara yönelmek gündemde olabilir. Diyet yapıyorsanız bu konuyla ilgili yayınları takip edip zihninizi bu konuya odaklayabilirsiniz. Kendinizi en rahat ve doğru ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlıklı yaşam için biraz da beden egzersizi yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 58" R
Ay
Başak
23° 12' 18"
Merkür
Koç
17° 00' 34"
Venüs
Koç
18° 59' 57"
Mars
Balık
22° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 40' 08"
Uranüs
Boğa
21° 48' 00"
Neptün
Balık
28° 35' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 05' 59"
Lilith
Başak
22° 15' 28"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>