Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak kırmadan, incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir.

İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vererek, bazı sübjektif niyetli yorumlar geliştirmeniz yanında, sergilediğinizhacmi ile de gerekli yerlerin dikkatini çekiyorsunuz.

Bir para tartışmanız var. Bunun dışında kalmanız pek mümkün görünmüyor. Parasızlık endişesi yaşamak istememeniz, tedbirli davranışları, daha mantıklı harcamaları getirebilir.

Bugünlerde karşınıza gelecek bazı önerileri,yaşamınızda önemli kazanımlar olarak değerlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim sorunu yaşadığınız kimi ilişkilerde, ortaya çıkmama eğilimi gösteren bazı engellenmeleriniz var. Bunları keşfedebildiğiniz ölçüde bu sorunu azaltabileceksiniz. Bugünlerde kendinizi sorunsuz ve rahat hissedeceğiniz ortamlara yönelme ihtiyacında olacaksınız. Rutin uğraşlarınızı bu anlamda erteleme hatta aksatma niyetleri içine girebilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 08:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, parasal ve aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde şöyle geriye çekilip düşündüğümüzü, parlak fikirler ve yaratıcı tarzda çözümler bulmaya çalıştığımızı gösteriyor. Çünkü fiziksel ve ruhsal anlamda beklenmedik durumlar yaşanması halinde kendimizi garanti altına almaktan yanayız. Gördük ki, piyasanın durumu veya bir takım nedenler, bazen hayatımızda beklenmedik inişlere neden oluyor. Biz de doğal olarak yedek bir planlamamız olsun istiyoruz. Çocukları olan veya çocuk sahibi olmayı düşünenler de aynı şekilde durumlarını gözden geçireceklerdir. Ancak benim bir tavsiyem var. Her şeye sürekli bir kulp takmayınız. Gerginlikten uzak durunuz. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Saat 22:29 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün senin için sürprizlerle dolu olacak. Yakın arkadaşının gizlediği gerçeği öğrenebilir ve şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgiyle bağlandığınız kişiye karşı bazı konularda hatalarını söylemek isteyebilirsiniz. Kırıcı olmak hoşunuza gitmeyen bir durumken şartlar sizi bu noktaya getirebilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda kopukluklar olabilir. Daha fazla kendinize dönebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Parasal konularda ani değişikler yapmamaya özen gösterin. Yetenekli olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz. Gün içinde teknik konular sizi zorlayabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huysuz ve biraz da çapkın görünüyorsunuz. İntikam duygularınız tamamen saçma olabilir. Daha doğal olup karşılıklı konuşmayı deneyin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani düşüncelerden kaynaklı tepkilerinize dikkat edin. Bazı olayların arkasındaki nedenleri anlayabilirsiniz. Hayata bakışınıza uygun olarak hareket edeceksiniz. Bir seyahat sizi heyecanlandırabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz veya ortaklarınız ile bir araya gelip metafizik ve doğaüstü konulardan bahsetmek, bu tip etkinliklere katılmak gibi bir değişiklik yapabilirsiniz. Partneriniz ve ortaklarınıza karşı merhamet duygusunun yükselebileceği bir konumdasınız. Psikolojik ve manevi destek verebilirsiniz. Maddi yetersizlikler nedeniyle sosyal çevrenizde yoksunluk hissetmeniz söz konusu olabilir. Borçlarınız, maddi yükümlülükleriniz nedeniyle toplumsal etkinliklerden uzaklaşmanız ve bu tip alanlarda yetersizlik hissetmeniz söz konusu olabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 34" R
Ay
Akrep
24° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 16' 30"
Mars
Balık
26° 08' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 38"
Satürn
Balık
16° 09' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 45' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 39"
Lilith
Başak
22° 49' 20"
True Node
Koç
15° 34' 41"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>