Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kaybetme korkusunu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Bir parça cesaret isteyen kararlar vermeniz gerekebilir. Sizden beklenen ölçüde atak davranışlarınız çok şey kazandıracak.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi dengeleme, para sıkıntıları yaşamama çabanızda desteğiniz yetersiz.

Uzak bir yere oldukça masraflı ziyaretler söz konusu olabilir. Bu ziyaretler size heyecan verdiği kadar sorunlar da yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşık konularda bazı tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Kafanız bugünlerde tercihini netliklerden yana kullanmaya eğilimli olacak. Aile ilişkilerinizde oturmuş dengeler, olumsuz etkilenmelere kapalı. Sıkı dostlarla anlamlı beraberlikler söz konusu. Bu beraberliklerde birlikte ortaya konacak yeni önerileri, kendi açınızdan değerlendirmeye çalışacaksınız.

9 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:54 Ay-Kuzey düğüm görünümü günün ilk etkili enerjisi olup, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın önemini vurguluyor. Ailemiz, evimiz,hayatımız ve tümüyle geleceğimizi düşünerek kararlarımızı gözden geçireceğiz. Saat 08:00 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay, bizden farklı düşünen veya hareket eden insanları anlamakta zorlanmaya neden olabilir. Biz açık ve dürüst davranılmasından yanayız. Bir öyle bir böyle konuşan, dost mu yoksa düşman mı olduğunu bilmediğimiz insanlardan çekinmekteyiz. Bu tip kişilere karşı tepkimizi gösteririz. Saat 21:24 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, hedeflerinizi, ideallerinizi gerçekleştirme yönünde gayet arzulu olduğunuzu gösteriyor. Böyle bir etki altında kişi, güçlü ve etkin biri olmak isteğiyle doludur. Hem sosyal hayatta sevilen, elde tutulan biri olmak istiyor hem de konusunda deneyim sahibi, herkesin danıştığı biri olmak niyetinde. İşte bu enerji eğitimdenbaşvurularına, genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde ve dış dünyada sizi güçlendiriyor, dayanıklı hale getiriyor. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Beklediğiniz güzel haberleri almanız dileğimle,

9 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün işler istediğin gibi gitmeyebilir. İyi hissetmek için sevdiklerinle buluşabilirsin.

9 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde güçlü olma saplantısı içerisinde olabilirsiniz.Buna kapılmayın. Konsantrasyonunuzun azalması sizi biraz duygusal anlamda aşağı çekebilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda tartışmalar yaşanabilir. Güçlü görünmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyduğunuz konularda destek görebilirsiniz. Duygusal olarak sağlam bir gündesiniz. İşlerinizdeki eksikleri toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanmalısınız.

9 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli insanlardan hayatınız adına güzel destekler alabilirsiniz. Kendinizi yapılandırdığınız bu dönemde maddi konularda ufak tefek zorlanmalarınız olsa da bunları çok fazla kafanıza takmayın.

9 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamak için olumlu enerji ve fırsatlara sahipsiniz. Bu birlikteliği başlatmak için yalnızca partnerinizle, yani muhatabınızla olmayı tercih edeceksiniz. Ketum davranmak, derin duygular içerisinde olmak ve hassas bir duygusal yapıya bürünmeniz mümkündür. Talep edici bir tutumla ikili ilişkilerinize yöneleceksiniz. Ancak kıskançlık, şüphe ve kurcalama eğiliminiz artar. Bilinçaltı ve sezgisel alanda çabuk fikir değiştirebileceğiniz ve sıra dışı etkiler hissedeceğiniz dört günlük süreçte bulunuyorsunuz.

9 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 31" R
Ay
Başak
20° 05' 29"
Merkür
Koç
17° 07' 11"
Venüs
Koç
18° 40' 26"
Mars
Balık
21° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 40"
Satürn
Balık
15° 38' 35"
Uranüs
Boğa
21° 47' 08"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 03"
Lilith
Başak
22° 13' 43"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>