Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz bugünlerde doruklara tırmanıyor. Partnerinizle karşılıklı olarak sıkı bir bağlılık içindesiniz. Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızın önünde engeller görünmüyor.

İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var.

Para sıkışıklığınızda, kısa vadede kayda değer değişmeler söz konusu değil. Bu sıralar sizden yüklü para çıkışına yol açabilecek tekliflerden uzak durmalısınız.

Arkadaşlık ilişkilerinizde alacağınız belli ölçülerde bağlayıcı kararlar, derinlemesine düşünceleri gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:08 Ay-Neptün görünümü, borcu borçla kapamak fikrinin yanlış olduğunu işaret ederek, bizi uyarıyor. Evet birileri yardımcı olmak isteyebilir. Ancak bunun daha sonra bizi zorlayıp zorlamayacağını hesaba katmak lazım. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla paylaşımda bulunma arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki kazanmak, başarılı olmak, beğenilmek, çekici bulunmak isteriz. Kendimize sağlıklı yaşamak adına özen gösteririz. Eğer gerekli görürsek iyi niyetimizi de gösteririz. Ancak nezaketsiz insanlara kibarca uyarıda bulunuruz. Saat 01:45 itibariyle Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, ihtiyaçlarınız için fazladan harcamalarda bulunmanız mümkün. İyimser düşündüğünüz için kendinizi denetlemeniz de kolay değil. Ancak ben yine de dikkatli olun uyarısını yapmak durumundayım. Hesabımızı bilelim. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ev işlerinin yoğunluğundan şikayet edebilirsin. Kafa yorduğun her detay hakkında kesin sonuçlar alabileceksin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinden yardım görebilirsiniz. İlişkilerinizde güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konular daha fazla stres ve kısıtlama yaratabilir. Enerjinizi daha pozitif biçimde kullanmaya bakmalısınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sorunları büyüterek kafaya takabileceğiniz bir gün. Bu duyguları azaltmak için zihinsel gücünüzü kullanmazsanız takıntılı hale gelebilirsiniz dikkat edin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birçok konuda işin fiziksel yönüne odaklı olacaksınız. Yaptığınız her şeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz. Bugün manevi yönden ruhunuzu anlayıp buna göre davranmanız gerekecek.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirsel olarak kendinizi baskı altında hissediyor olmanız olağandır. Ancak maddi ve manevi potansiyelinizi hayatınızın krizli alanlarındaki sorumlu olduğunuz konulara nasıl aktarabileceğinizi belirleyebileceksiniz. Uzman ve deneyim sahibi birisinden destek alabilirsiniz. Konuları daha profesyonel bir bakış açısıyla çözmeyi öğreneceksiniz. Ancak ne kadar düşüncede kalsanız da sonuca ulaşmanız güç olacaktır. Zihinsel olarak donanımlı ve kendine güvenli bir şekilde kararlarınıza odaklanabileceksiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 22"
Ay
Akrep
25° 34' 48"
Merkür
Koç
26° 29' 39"
Venüs
Balık
21° 43' 31"
Mars
Balık
05° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 53"
Satürn
Balık
13° 18' 45"
Uranüs
Boğa
20° 39' 58"
Neptün
Balık
27° 48' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 56"
Lilith
Başak
19° 48' 26"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>