Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor. Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe.

Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var.

Harcamalara biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yönelim, ilişkilerde de düzenlemeler yapacak. Gündemden çıkmayan bir para konusu, daha çok insanla, ama daha düzeyli devam edecek.

Sizi düşündüren bazı davranışlar, bilginiz dışında yeni bir ivme kazanabilir. Sağlık konularına biraz ağırlık vermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Çevrenizdekilere öğüt dağıtırken, kendi sorunlarınızdaki abartıları fark etmeye çalışın. Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 12:40 Ay-Venüs görünüm etkisinde, psikolojik ve bedensel açıdan güçlü olmak isteriz. Azimli, kararlı ve ne olursa olsun yolumuzdan dönmek niyetinde değiliz. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda bizi zorlayan durumları aşma mücadelemizin göstergesidir. Bu mücadele tabii ki çok kolay olmasa da, 16 Mart itibariyle kendinizi daha güçlü ve daha iyi hissedeceksiniz. Şu anda önünüzde duran engelleri aşabilmeniz kolay olacak. Onun için, stres, endişe veya başka olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyiniz. Bunlar yavaş yavaş düzelecektir. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mücadeleci ruhun ön plana çıkıp seni radikal kararlar almaya zorlayabilir. Dikkat etmen gereken konular var.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha içselleştireceğiniz bir gün. Kalbinizin sesini dinleyin ve olayları detaylandırın.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda abartılı davranmamaya özen gösterin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur ve enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak tefek konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. İşlerinizi aksatmamaya...

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş ve para konularında aktif bir gün geçirebilirsiniz. İşle ilgili seyahat planları gündeminize gelebilir. Güçlü kişilerle temas kurabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat, girişimlerinize karşı sizi motive edecek. İş alanlarınızda rahat bir şekilde hareket edeceksiniz. Sizi hareketlendirecek kararlara odaklanın.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın bilinmeyen kısımlarına karşı felsefi yaklaşımlar geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Cinsellik, ölüm ve insana ait tüm özelliklerin zihninizde sorgulandığı ve hayatınıza dair kriz ortamı oluşturan konuların çözümleri üzerinde kafa yorabileceksiniz. Cinsellik biraz daha hayatınızda önem kazanabilir ve bilhassa çılgın fanteziler zihninizi doldurabilir. Metafizik ve ruhani çalışmalara yatkın olabilirsiniz. Bu konularda geliştirilen çalışmalara yönelmek isteyebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 40' 22"
Ay
Akrep
18° 17' 41"
Merkür
Koç
26° 13' 23"
Venüs
Balık
20° 59' 44"
Mars
Balık
04° 35' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 24"
Satürn
Balık
13° 14' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 20"
Neptün
Balık
27° 47' 25"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 52"
Lilith
Başak
19° 44' 30"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>