Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz.

Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Bugün alacağını bir öneriyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi eskiden beri bağladığınız büyük umutlar, hedefine bir türlü ulaşmıyor. Bir süre daha sabrederseniz güleceksiniz. Yakın bir dostunuzla yapacağınız küçük birortaklığında uğrayacağınız zarar, çevrenizde arkadaşınızın size duyarsızlığı olarak yorumlanacak, ama siz buna katılmayacaksınız. Dostlarınız üzerinde büyük krediniz var. Bazı uyumsuz davranışlarla bunu tüketiyorsunuz.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Merkür-burcunuzda ilerleyecek. Kişisel özelliklerimiz, hayatı ele alış biçimimiz, yeteneklerimiz, sağlığımız, fiziksel rahatlığımız gibi konular üzerinde zihnimiz sağlamlığı, uzun vadeliliği önemseyecek. Bu zaten Boğalar için her zaman geçerli olgulardır. Yaş tahtaya ayak basmaktan hoşlanmadığı için dikkatli ve tedbirli düşünmeye çalışırlar. İletişiminiz gayet kendinizden emin şekilde olacağı için, kimsenin kafasında soru işaretleri bırakmazsınız. Aynı şekilde de bunu insanlardan beklersiniz. Sakin ve pratik şekilde durumunuza bakarsınız. Saat 12:16 Ay-Güneş olumlu görünümü, hem kişisel hem de ilişki anlamında kendinize olan güveninizi ışıklandırıcıdır. Değerlerinizi koruma altına almanın, rahatlamanın ve güven içinde olmanın hazzını yüreğinizde hissedersiniz. Böyle bir görünüm eğitimdenhayatına kadar verilecek önemli kararlarda yardımcınızdır. İnancınızla üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir sorun yoktur. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her zaman belirttiğim gibi, yarım kalan işlerimizi bitirmekte yarar görüyorum. Üzerinde düşünmeden yeni bir adım atmayalım. Meselelere bilinçli bir şekilde yaklaşalım. Yoksa yanılmamız mümkündür. Bu bakış açısı hem boşluktaki saatler içinde hem de genel anlamda sizi sıkıntılarınızdan koruyacak ve gününüzü sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacaktır. Saat 20:49 Ay-Kova burcu seyri hem arkadaşça paylaşımda bulunmak, hem yeniliklere açık olmak hem de yeri geldiğinde hakkınız ne ise onu uygun bir şekilde dile getirmekte yardımcı olur. Özellikle çıkarlarınızı düşünerek, bastığınız yeri bilerek kararlarınızı verirseniz, ileride rahat etmiş olursunuz. Maddi konularda fazla rahat davranmamak lazım. Nereye para yatırdığınızı, kimlerle ilişki kurduğunuzu biliniz. Bugüne dek denenmemiş alanlara merak duyabilirsiniz. İlginç fikirlerinizlehayatında adınızdan söz ettirmek isteyebilirsiniz. Günlük aktivitede sağlığınıza yine dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü mesleki konularda yenilik yapma, değişiklikte bulunmanız gerektiğini vurguluyor. Ancak bir Boğa her zaman kendi bildiğinin doğru olduğunu düşündüğü için, doğal olarak tarzını değiştirmeye yanaşmayabilir. Kısa süreli bir etkidir. Radikal bir karar verilecekse tabii ki düşünmekte yarar vardır. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim anlamında sorunlar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Sana iyi gelecek aktivitelere yönelebilirsin.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı sırlar öğrenebilirsiniz. Seyahat veya eğitim ile ilgili planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir. Fakat iyi değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının dahil olmasını isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarından yardım beklememenize rağmen, diğer insanların zor anlarında yanında olmayı çok seviyorsunuz. Maneviyatınızı böyle topladığınıza inanıyorsunuz...

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuza ilerleyen Merkür ile birlikte iletişime ve yolculuklara açık olabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla hareketlik ve esneklik gelebilir. Yeni yerler görebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edecek, hayatınızla ilgili görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Az tanıdığınız insanlar, hayatınızla ilgili kararlarda sizi destekleyecek.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek öğrenimle ilgili çalışmalar veya uluslararası bağlantılar için fırsatlar sizden yana olacaktır. Zihinsel ve hukuki konularda eğitim veya bilgi almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızı şımartma konusunda daha esnek olabilirsiniz. Arkadaşlık alanınızdan birisiyle kontrolünüz dışında veya beklemediğiniz biçimde gelişen bir flört evresi geliştirebilirsiniz. Merkür yine sizin burcunuza giriyor. Kalıcı bilgilere sahip olmaya başlayabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 45' 51" R
Ay
Akrep
22° 50' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 27"
Mars
Balık
26° 01' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 34"
Satürn
Balık
16° 08' 27"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 08"
Lilith
Başak
22° 48' 21"
True Node
Koç
15° 35' 06"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:55

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>