Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusal Düşünüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamanızın daha iyi olabileceğini unutmayın.

Mesleğinizle ilgili konularda biraz daha sabırlı olmalısınız. Kendi kendinizi zora sokmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Olayları lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız var.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için uygun zamandasınız. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İmajınızda değişiklikler düşünebilirsiniz. Hayattan yeni beklentiler içinde olabilir, kendiniz için yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizin bu konudaki önerileri burada etkili olabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz dalgalı bir gün olabilir. İlişkilerde gereksiz tartışmalardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Olumsuz düşüncelerden uzaklaşıp, daha olumlu ve pozitif bakış açılarıyla olaylara yaklaşmak size daha iyi hissettirebilir. Kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi unutmayın.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş’e ev sahihliği yapıyorsun. Günün erken saatlerinden itibaren baş ağrının gününü olumsuz etkiliyor. Sessiz ve sakin ortamda başının ağrının geçmesini bekliyorsun. Hayatında karşına gelen sorunları duygusal olarak çözmeye çalışman istediğin sonuca ulaşamamana neden oluyor. Mantığını daha ön plana almak isteyeceksin.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yardım faaliyetleri konusunda bir şeyler yapabilir ya da sizden bu yönde bir beklenti doğabilir. Bir topluluk ve organizasyon oluşturarak elinizden geleni ortaya koyabilirsiniz. Mutlu anların herkes için olduğunu ve bunun birlikten doğduğunu hatırlamak, hatırlatmak için iyi bir gündesiniz. 

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız tarz işlere yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde bu konularda engellerle karşılaşsanız da günün ilerleyen saatlerinde akıcı enerjiler söz konusu. İşlerinizde risk almaya yatkınsınız. Öğlen saatlerinde etkiye daha açık olabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda bazı problemler olabilir ancak manevi konularda başarılı ve mutlu olacağınız bir gündesiniz. Maddi sıkıntılarınız geçici bir süreçtir.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla yarışırken bulabilirsin kendini. Ancak etrafındakilere kendini kanıtlaman gibi bir zorunluluğunun olmadığını kendine hatırlatmalısın. Öz güven mevzularında kendini sıkıntıya sokmamalısın bugün.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün hassas ve duyarlısınız. Başkalarıyla olan farklılıklarla iyi anlaşırsınız. Özellikle gün ilerledikçe sosyal hayatın dikkatinizi dağıtmasına izin verme eğilimindesiniz. Özel veya geçmiş bir konu hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkabilir. Bu da size yeni ve canlandırıcı bir bakış açısı kazandırabilir. Bir kişinin geçmişinizden yeniden ortaya çıkması ve bu durumun bir çok anıyı canlandırması da mümkündür. Henüz hikayenin tamamını bilmiyor olabilirsiniz ancak birkaç boşluğu doldurmak da iyi hissettirir. Özel konular hakkında konuşmaya veya bu konuları objektif olarak düşünmeye her zamankinden daha yatkınsınız.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk veya borsada güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 29' 19" R
Ay
Balık
24° 25' 05"
Merkür
Koç
19° 05' 14"
Venüs
Boğa
06° 09' 32"
Mars
Koç
02° 57' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 13"
Satürn
Balık
16° 56' 06"
Uranüs
Boğa
22° 35' 15"
Neptün
Balık
29° 01' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 34"
Lilith
Başak
23° 48' 08"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>