Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sürprizler mutlu edecek! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, bir ilişkiyi daha iyi bir hale getirmeniz için iyi bir zaman. Zihniniz açık olacak, böylece neyin düzeltilmesi gerektiğini görebileceksiniz. Sadece bunuhnla kalmayıp, pozitif enerjiyi harekete geçirecek kadar da cesur hissedeceksiniz! Aklınızdakileri paylaşın ve sevdiğiniz kişiye karşı açık olun. Paylaşılması gereken bazı düşünceler veya duyguları saklamış olabilirsiniz. Şüpheleri ortadan kaldırarak, daha uyumlu bir ilişkiye doğru yol alacaksınız.

Muhtemelen yürüyen bir ansiklopedi gibisiniz, ama orada durmanız için bir sebep yok! Bugün kütüphaneye ya da kitapçıya gitmek isteyebilirsiniz, ancak hiç kendiniz için bir şeyler yazmayı düşündünüz mü? Belki işinizle ilgili bir şeyler? Ya da çocukluktan gelen anılar? Kısa bir hikaye nasıl? Neden olmasın? Düşünceleriniz ve yaratıcılığınız bugün el ele, bundan faydalanmalısınız!

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Kendine acıma gibi bir tuzağa düşme. Birisi karşına geçip sorununun ne olduğunu sorana kadar suratını asıp gezeceksin gibi görünüyor. Eğer hiçkimse bunu gerçekleştirmezse, çevrendeki herkese yavaş yavaş öfke beslemeye; aslında hiç gerçek arkadaşın olmadığını düşünmeye başlayabilirsin. Ruh halin gittikçe kötüleşebilir ve birisi sana münasebetli bir soru yönelttiğinde bile ani tepkiler gösterebilirsin. Bu kaygan zeminde kayarak boşluğa düşmemeye dikkat et.Siz #burç adı#lar genelde en güzel cevabı, kavga bittikten sonra buluyorsunuz. Atılganlık ve sezgi, otokontrolünüzün gölgesinde kalıyor. Bugün, sizi kalıplara koyan genellemelerden sıyrılmak için muhteşem bir fırsat. İçgüdülerinize biraz güvenin ve neler olduğunu bir görün. Biraz daha sosyalleşmekten de zarar gelmez. Hatta bundan keyif bile alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha açık görüşlü olmaya çalışmanız gerekebilir. İnançları sizden oldukça farklı olan bir grup insanın etrafınızı çevirdiği bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Başka bir dine mensup tanıdıklarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da başka bir millete mensup insanlarla tanışabilirsiniz. Bu farklılıkları kucaklayın. Diğerlerinin mutlu bir şekilde yaşama sırrını öğrenip bakış açılarına saygı duyun. Aklınıza yatan bazı sohbetler size ilham verebilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Terazi burcunda ilerliyor. Saatler 11:33 olduğunda uzun süreliğine Ay boşluğa giriyor. Öğlen Güneş-Mars kavuşumunun yaşanmasıyla bu zamana kadar emek verdiğiniz konularda şans sizin yanınızda olacaktır. Akşam oluşan Venüs ve Jüpiter arasındaki zorlu açıyla ise aşk hayatınızda gerginlikler yaşanabilir. Karşı tarafla aranızdaki problem büyüyebilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizler mutlu edecek!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. İşinden memnun olmayan bir Boğa burcuysan, yeni teklifleri hemen değerlendirmek isteyeceksin. Ancak işin sürekli olup olmayacağını da hesaplamanda fayda var. Eğitimi devam eden bir Boğa burcuysan, aile bireyleri sorumsuz davrandığını dile getirebilir. Eğer evli bir Boğa burcuysan eşinin sürprizi ile karşılaşmak seni oldukça mutlu edecek. Gün içinde senden beklenen sorumluluklar artış gösterirken, kafana göre davranmak isteyebilirsin. Günün yorgunluğunu atmak adına akşam saatlerini tamamen kendine ayırabilirsin. Kendinle ilgili konulara yönelmek isteyeceksin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin size hak vermesini sağlayacak kendinden emin ve güven veren davranışlarınız ve sözleriniz, anlaşmayı arzu ettiğiniz konuları lehinize çevirebilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki gündeminiz yoğun olabilir. İletişimin kendiliğinden aktığı bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız programlar sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündelik yaşamınızda insanlara yardımcı olarak, çalışkanlığınızı, üretkenliğinizi ortaya çıkararak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Aynı anda pek çok işi halledebileceğiniz güçtesiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi genişletin. Fırsatlardan hemen yararlanın ve olabildiğince fazla öğrenmeğe çalışın. Yeni düşünce tarzını heyecan verici buluyor ve yeni konuları kolayca kavraya biliyorsunuz. Şu anda alınacak riskler iyi bir geri dönüşüm sağlar, ama böyle bir şansın sürekli olacağını beklemeyin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşınıza çıkan sorunları halınının altına süpürmektense anında ilgilenmelisiniz. Bu sorunlar büyüyüp ayağınıza dolanabilir. Gerekirse aileniz ve yakın arkadaşlarınızın fikirlerini alın ve onların desteğiyle ilerleyin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızla duygular arasında mücadeleli bir gündesiniz.Günlük düzeninizi yakın akrabalarla olan ilişkinizden dolayı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kimseye hayır diyemeyen yapınız sonunda sizi zor durumda bırakabilir. Herkes sizin pratik zekanızla sorunlara çözüm bulmanıza ihtiyaç duyar.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizle ilgili kararlar alıyorsunuz. Duygusal olarak sıkılgan bir zamandasınız. İstekleriniz sürekli değişiyor olabilir. Ailenizle ilgili gelişmeler bazen hoşunuza gidiyor bazen de sizi öfkelendiriyor olabilir. Geçmişten taşınan problemler tekrar karşınıza çıkabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün hareketli, iletişim ağında oldukça zengin olabilir. Ancak duygularını paylaşırken dikkatli olmayı ve çevrenin seni etkilememesi gerektiğini unutmamalısın. Günlük rutinlerini hallederken işleri daha renkli hale getirmeye çalışabilirsin. Sağlık konusunda bedenini zorlayabilecek hareketlerden sakınmalısın.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>