Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mutlu Bir Haber Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 50%

Etrafınızdaki insanlarla ilişki kurmak sizin için zor olabilir, çünkü insanların bir şeyleri sizin gibi derin veya duygusal olarak görmediğini düşünüyorsunuz. Belki de, herkesin bir anlamda onları daha şanslı kılan ancak bir şeylerden mahrum eden, sığ bakış açılarının olduğunu hissediyorsunuz. İnsanlara bu kadar fazla odaklanmamaya çalışın, ve kendinize konsantre olmak için neler yapabileceğinizi düşünün. Bunu gerçekleştirmenin yolu, kendinizi bu kadar ciddiye almamak ve hayata karşı daha neşeli bir yaklaşımı benimsemek.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Bugün bazı eski korkuların üstesinden gelmenin tam zamanı. Muhtemelen geçmişten gelen belli bir fobiniz var. Belki uçmaktan korkuyorsunuz. Belki de köpeklerden. Ya da belki karanlık yerlerden hoşlanmıyor ve her zaman ışıkları açık bırakıyorsunuz. Bugün bu korkulardan bazılarıyla yüzleşmeye başlamanız için ideal bir gün olabilir. Olumlu duygu ve düşüncelere odaklanmanın bir yolunu bulun. Birkaç tavsiye almak için bir terapiste ya da anlayışlı bir arkadaşa danışabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birileri ya da bir şeyler bugün seni teşvik edebilir. Bazı şeyleri yapmakta ve harekete geçmekte rahatsız edici bir dürtü hissedebilirsin. Bu içgüdüyü takip et ve ne kadar çok yatakta kalmak istediğin hakkında mızıldanmaktan vazgeç. Gerçekler ayıltıcı olabilir ancak esas anahtar dengedir. Duygusal durumuna dürüst bir bakışta bulunmak ve yavaşça bunu fark etmek için neye ihtiyacı olduğu konusunda olaylara biraz denge getir.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyın, Boğa. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenin birçok yolu vardır, bu yüzden birini seçin ve takip edin. Daha geniş bir kitleye ulaşma arzunuz olabilir. Güçlü duygularınızı ve hayallerinizi içinize itmeyin. Dogmaya ve keyfi kurallara çok fazla bağlı kalmak sizi yapmak istediklerinizden alıkoyabilir.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir aile dostunuzdan aldığın mutlu haber gününün daha güzel geçmesini sağlıyor. Bilgisayarınla ilgili anlamadığın bir sorunla karşı karşıya olabilirsin. Garantisini sorguluyorsun. Bir arkadaşının maddi durumuna yardımcı olmak istiyorsun. Bu konu gündemini meşgul edebilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan agresif tavırlar sergilemen karşı tarafta hakkında olumsuz düşüncelerin oluşmasına neden olabilir.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz bir konuyu takıntılı hale getirip belli bir hırs şekline dönüştürmemelisiniz. Biraz daha akış içinde kalmalısınız.  Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aklınızın değil, duygularınızın, sezgilerinizin yolunu takip edebilirsiniz. Zevklerde ve keyiflerde aşırılıklara da kaçabilirsiniz. Hayatın güzel yönlerine açıksınız.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk planlamalarınızda olumlu sonuçlar alacağınız bir gündesiniz. Aşk konusundaki bu pozitif enerjili halinizve diğer planlamalarınızda da etki edebilir...

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konsantrasyonunuz bugün kolay kolay bozulmayacak sevgili Boğalar. Zihniniz aydınlık ve sakinliğinizi korumayı başarıyorsunuz. Bu işi halletmeniz çok kolay olacak!

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlayacak. Partnerinize vakit ayırmak isteyeceğiniz, romantik konuların ön planda olacağı bir gün.Hobilerinize vakit ayırmalı ve sizi neyin mutlu ettiği üzerine düşünmelisiniz. Çocuklarınız bugün daha fazla ilgiye ihtiyaç duyabilir.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukça sakin ve sesiz olabilirsiniz. Ancak; çevrenizde hareketlilik, hatta belki de yoğun bir koşuşturmaca olabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Gözlerden uzak, sakin bir köşeye çekilme eğilimine girebilirsiniz.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık bir gün sizi bekliyor. Can sıkıntısından ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Bu da boş bir gün geçirmenize neden olacaktır. Elinizden geldiğince motivasyonunuzu yükseltin. Arkadaşlarınızla konuşmak ruh halinizi artıracaktır.

2 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutku, sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilir, bir miktar çabayla kendi kendinizi şımartıp mutlu edebilirsiniz.

2 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 21' 19" R
Ay
Yay
13° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 05' 10"
Venüs
Koç
27° 06' 24"
Mars
Balık
27° 17' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 19"
Satürn
Balık
16° 17' 30"
Uranüs
Boğa
22° 10' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 46"
Lilith
Başak
22° 59' 14"
True Node
Koç
15° 29' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>