Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Herkese Güvenmemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Sevdiklerinizi kucaklayın. Kalbinizin size yol göstermesine izin verin. Siz izin verdiğiniz sürece her şey yolunda gidecek. Karşınıza çıkacak yeni şans için yer açın. Kapıyı açmaya zorlarsanız, hiç bir zaman harekete geçemezsiniz. Hafifçe vurun, kapı zaten kendiliğinden açılacaktır. Aklınız bugün çok hızlı düşünüyor ve neşeli. İşlerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayın, öyle kalacaklar. Başarı istiyorsanız, zorlu bir dönemece girmeniz gerek.

Bugün geçmişten birinden haber alabilirsiniz. Belki eski bir okul arkadaşınız sizi arayabilir veya arkadaşça bir e-posta gönderebilir. Bu kişi sizinle yeniden bağlantı kurmakla ilgilenebilir. Zamanınız varsa, onlara ulaşmaya çalışmalısınız. Değer verdiğiniz insanlarla teması kesmek çok kolaydır. İş ve diğer kaygılar, belirli arkadaşlıkları ihmal etmeyi kolaylaştırır. Şimdi bunun ekstra çaba gösterin.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Süper kahraman gibi hissediyorsun. Dürtün ve enerjin çok yüksek. Pozitif tavırlarınla, neredeyse her şeyi başarabilirsin. Gözlerini hırsla hedefine dikiyorsun. Profesyonel hayatında ne istiyorsun? Romantizmden beklentin ne? Nerede yaşamak istiyorsun? Bu sorulara cevaplara bulabilirsin. Ruh arayışı için uygun zamanlardayız.Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

20 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde hızlı, şaşırtıcı değişim ve gelişmeler olabilir. Açıklık ve netlik ortaya çıkabilir. Bazı ilişkilerde ise kelime oyunları, manipüle etme çalışabilir. Etik değerleri korumalı, attığınız adımların karmadan size döneceğini göz önünde bulundurmalısınız. Gün içinde ani bir karar değişimine gidebilir, hızlı kararlar alabilirsiniz. Şüpheci yanınız güçleniyor.

20 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay 7.evinde hareket ediyor; ilişkin ya da ailenle ilgili bir süredir yaşadığın problemleri artık bir çözüme ulaştırman gerektiğini hissedebilirsin. Sana söylenecek sözlere karşı aşırı hassas davranman, çevrendeki insanlar tarafından anlamlı gelmeyebilir. Bugün tanımadığın insanlara sır verirken dikkatli ol!

20 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde karar aşamasında olabileceğiniz bir gün olabilir. Bir karar varmadan önce son kez partnerinizle konuşmayı denemelisiniz. Çözümsüz gibi gözüken konular belki de çok basit cevaplarla çözülebilir. İletişiminizde sesinizi yükseltmemeye çalışın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Belki de bugünü yalnız geçirmelisiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından çok şey duyabilir, öğrenebilirsiniz. Eşinizle, yakın arkadaşınızla ilgili konularda daha gerçekçi olmaya bakın. Karşılıklı konularda hassasiyet var.

20 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Soyut konularda başarı getirecek bir gündesiniz. Hedefiniz para değil de başarı ya da kazanç değil de huzur olduğu taktirde isteklerinize kolay yoldan gidebilirsiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman son hızda çalışamazsınız. Mutlaka bir ara vermelisiniz. Çeşitli projeler dikkat çekmek istiyor, ancak enerjinizi sıfırlamak için biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

20 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati ile günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konuları ön planda olacaktır.Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığı bedensel ve ruhsal sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir güne işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin kötü zamanlarında da yanında olun ve asla yalnız bırakmayın. Yakın bir arkadaşınız bugün sizden borç para isteyebilir. Bedeninizi ve zihninizi rahatlatmak istiyorsanız, birkaç günlük seyahate çıkmaya çalışın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalar esmeye devam etse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da önemli toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözüm yolları bulmanız mümkün. Neden kendinize yeni gelir kaynakları bulmak için girişimde bulunmuyorsunuz?

20 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>