Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin içinde tam kavrayamadığınız görev ve sorumluluklar göze çarpıyor. Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

İyimserliğinizi korumanız gerekiyor. Ayrıntıların önemi ön plana çıkabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var.. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen iki kişiyle dile getirilmemiş bir gerginlik içindesiniz. Onların hayata karşı abartılı çekingenlikleri olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 08:50 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, hayallerimizi, sezgilerimizi güçlendiren bu enerji bizi huzurlu kılacaktır. Pozitif yönde destekleyecek, ılımlı bir şekilde bu saatleri geçirmemizde yardımcı olacaktır. Gayet olumludur ve rahatlatıcıdır. Saat 18:04 Ay-Pluto görünümü, size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Saat 19:28 Ay-Mars görünümü, ideallerimize olan inancımız ve onların peşinden gidebilmemizi sağlayan iç huzurumuzun simgesidir. Kişi hem maddi hem de manevi anlamda dağılmadan, amacı ne ise ona göre hareket etmelidir. Parasının kıymetini bilerek hareket etmelidir. 20 Mayıs saat 23:31 - 21 Haziran saat 07:24 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek ve bu geçişi yöneten Merkür, 7 Haziran tarihine kadar burcunuzda ilerleyecek. Bu aslında gayet iyidir. Maddi kazanç-kayıp ilişkisini gayet olumlu şekilde ayarlarsınız. Artı ve eksileriyle duruma bakarsınız. Bir karar vermeden önce olur ve olmazları ölçüp tartarsınız. Kafanızı bir şey karıştırmaz. Garantili, belgeli uzun ömürlü ürünleri tercih edersiniz. Alım-satımda hem piyasanın durumuna bakarsınız hem de uzun vadeli düşünürsünüz. Kime ne vereceğiz kimden ne alacağız kontrolünü iyi yaparsınız. 7 Haziran sonrası iki ayrı yerden kazanç getirici fırsatlar karşınıza çıkar. Elinize geçenin bir miktarını ayırınız diğeriyle ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz. Zeki ve kurnaz şekilde paranızı yönlendirirsiniz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini çalışarak çok daha iyi hissedebileceğin bir gün. Eğer ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan bir karşılaşma olabilir.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı abartma eğilimi motivasyonunuzu azaltabilir. İlişkilerdeki beklentiniz sizi maddi manevi zorlayabilir.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak, sohbetler için güzel nedenler var. Alışverişlerinizde de yeni fikirlerle hareket edebilirsiniz.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara farklı açıdan bakarak çevrenize yardımcı olacaksınız. Adil ve tarafsız olmak için var gücünüzü kullandığınız dostlarınız tarafından biliniyor ve seviliyor.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren hayatınızda parayla ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. Önümüzdeki 1 ay boyunca maddi konularda ve ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bu alanlarda kazançlarınızı artırmanın yollarını bulacaksınız.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz. Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda daha aktif olacağınız, alışverişler, maddi yatırım fırsatları ve manevi yardımlaşmanın odak noktanızda olacağı bir aylık sürece giriyorsunuz.

20 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 04' 06" R
Ay
Aslan
05° 55' 24"
Merkür
Koç
19° 10' 08"
Venüs
Koç
14° 05' 57"
Mars
Balık
19° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 16' 24"
Uranüs
Boğa
21° 35' 00"
Neptün
Balık
28° 27' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
19° 52' 01"
Lilith
Başak
21° 49' 02"
True Node
Koç
15° 33' 49"
Son Güncelleme : 16/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>