Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimsel Problemler Yaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız. Problemler üzerindeki etkinliğiniz sayesinde ilişkinizin gidişatını da değiştirme şansınız var. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün.

Dengeleri zorlamaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Başarıya giden yolda emin adımlar atmanız gereken bir gün. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Parasal konularda biraz olsun dikkatli olmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz koşullar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat olduğunuzu düşünerek bazı eksikleri ya da sorunları görmezden gelebilirsiniz. Kendinize bunu neden yaptığınızı sorun ve cevaplarken dürüst olmaya çalışın. Sınır koymayı, düşünceleri ifade etmeyi ve sorunları ortadan kaldırmayı unutmamanız gereken bir gündesiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Bugün, Boğa burcundaki kişiler için iletişim konularının ön planda olabileceği bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı net bir şekilde aktarmak için uygun bir zaman olabilir. Ayrıca, çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve bazı konularda daha anlayışlı olmaya çalışabilirsiniz. Duygusal anlamda denge sağlamak için kendinize zaman ayırmanızda fayda var.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak iletişim kurmakta birtakım problemler yaşayabilirsin. Bugün çevrendeki kişilerle minimum seviyede iletişim kurmak isteyebilirsin. Gelir gider dengeni oluşturmak için hesaplarını detaylı olarak inceliyorsun. Paranla gereksiz harcamalar yapmak yerine birikim yapmak isteyeceksin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkışık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Yaşamsal konularda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Kendinizi doğru ifade etmeyi başarabildiğiniz sürece her türlü sorunun da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan olabildiğince uzak durmaya çalışın.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Çocuklarla ilgili işler yüzünden zorlanabilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar İş ya da aşk alanında dişil enerjinin etrafınızda aktive olduğunu görebilir ve size huzur veren kişileri hayatınıza çekebilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorumluluklarını yerine getirmek için ekstra bir çaba sarf etmen gerekecek. Kendini tembel hissedebilir ve bazı şeyleri ertelemek isteyebilirsin. Ancak kendini biraz zorlarsan güzel sonuçlar elde edebilirsin bugün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fikirler ve alternatif yöntemler artık ilham verici olabilir sevgili Boğa. Yeni veya yenilenen bir planla heyecanlandığınızı hissedebilirsiniz. Neyse ki, zorlu bir mücadelenin üstesinden gelmeye hazırsınız ve formunuzun zirvedesiniz. Kişisel girişimler, bir ekiple çalışmak, arkadaşlarla bağlantı kurmak veya kariyer meseleleri için öne çıkan bir gün olabilir. Seçtiğiniz yola kendinizi adamanız gerekir ve bunu yapmanın en iyi yolu, diğer insanların fikirleri dikkatinizi dağıtmadan, gerçekten gitmek istediğiniz yere odaklanın. İşbirlikçisiniz ama aynı zamanda liderliği üstlenmeye de oldukça isteklisiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda bağdaştırabilirsiniz. Güçlü enerjiniz ve istekleriniz çevrenizde sorun olabilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk veya borsada güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hayatınızda değişimler kendiliğinden gerçekleşmeye başlayabilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Son günlerdeki yoğuntemposu bunalmanıza neden olabilir. İşyerinde çıkan problemlerin küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını ispat edip rahatlayacaksınız. Biraz daha idareli olmayı, gelecek günler için birikim yapmayı öğrenmelisiniz. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız!

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 34" R
Ay
Balık
25° 44' 04"
Merkür
Koç
19° 08' 50"
Venüs
Boğa
06° 16' 12"
Mars
Koç
03° 01' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 29"
Satürn
Balık
16° 56' 33"
Uranüs
Boğa
22° 35' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 52"
Lilith
Başak
23° 48' 44"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>