Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine bazı sorularla sıkboğaz edilebilirsiniz. Bunu sineye çekmek zorundasınız. Suçlu görüldüğünüz davranışların hata mı, yoksa karşı konulmaz duygusallıklar mı olduğu konusundaki karmaşanız bir süre daha sürecek.

Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz. Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hakkediyorsunuz.

Fırsatları iyi değerlendirirken, çıkarcı bir izlenim bırakmamaya özen göstermelisiniz. Son zamanlarda ortaya çıkan sorunlara daha akılcı yöntemlerle yaklaşacaksınız.

Bugün zaman zaman iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki birtakım olumsuzluklara karşı, kaçınılmazdı düşüncesiyle, kendinize yönelik bir korumacılığınız var. Kuşkucu özellikleriniz bugünlerde size radikal kararlar aldırabilir. Umut beslediğiniz son gelişmeler, beklentilerinizden uzaklaştırmış olsa da bunun, şimdilik önüne geçilmez olduğunun farkındasınız.

21 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 10:56 itibariyle Oğlak burcuna giriş yapıyor. Pozitif etkiler aldığınız bir gündesiniz. Olumlu gelişmeler kapınızı çalabilir. Güneş-Merkür kavuşumunun yaşandığı bugün içerisinde evren sizi çok farklı dinler. Dilek tutmayı unutmayın. Ay ve Mars karşıtlığı sebebiyle eğitim hayatınızda ve seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Güneş İkizler burcuna bugün itibariyle geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar maddi durumunuzda artış olabilir. Geliriniz beklediğinizden de çok artabilir. Yeni projeler,teklifleri önünüze gelebilir. Bugün Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar parayla ilgili beklediğiniz bir haber varsa size ulaşabilir. Mesela bir davanın sonuçlanması ya dayerinizden alacağınız bir tazminat gibi bir durum olabilir.

21 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni kararlar alıyorsun!Güneş bugünden itibaren hava grubunun değişkeninde hareket etmeye başlıyor. Çalışkanlığın sayesinde çok çabuk ilerlemen farklı yorumlara sebep olabilir. Değişken ruh halin zaman zaman modunu değiştirse de kaygılarının seni yönlendirmesine izin verme. Bir süre önce haksız bir durumda kaldıysan ve bu konu kapanmasıysa bugün sonuç alman mümkün. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çalışma koşullarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle akşam yemeği davetine katılabilirsiniz. Oldukça keyifli bir sohbet gerçekleşirken, kendini daha dinamik hissedeceksin.

21 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yaşadığınız bazı problemleri çözmek için ideal bir gün olabilir. Eğer ebeveynseniz, çocuklarınızla ilgili bazı konularda işleriniz kolaylaşacak gibi görünüyor.

21 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize karşı sorumluluklarınız yüzünden planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte daha sosyal olmak mümkün. İkili ilişkilerinizde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Ev hayatınıza ait konular ön plana çıkabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

21 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda kendi kararınızı verdiğinizden ve pişman olmayacağınız şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekmekte.

21 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; finansal konular sabah saatlerinde seni meşgul ederken, günün ilerleyen saatlerinde zihinsel çatışmalar yaşayabilir, karşıt görüşlere haklılığından emin olarak sert tepkiler verebilirsin. Güneş'in ve Merkür'ün burç değiştirmesi ticari gelişmelere ve parasal konulara hız kazandırabilir.

21 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltının tetiklendiği bir gündesiniz. Öfkeli çıkışlar, ani tepkiler olası. Akşam saatlerinde hayalleriniz sizi meşgul ederken, gerçekleştirme çabası ve inancı tazelenecektir.

21 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar. Siz anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz. Herkesi derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

21 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

21 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 15" R
Ay
Akrep
22° 04' 35" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 53"
Mars
Balık
25° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 06"
Uranüs
Boğa
22° 04' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 55"
Lilith
Başak
22° 47' 56"
True Node
Koç
15° 35' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>