Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kariyer Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya çalışın. Her şeyin yavaş yavaş çözüme kavuşabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bu doğrultuda adım atarken kontrolü elinizde bulundurmanız gerektiğini de unutmayın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma düzeninizle ilgili bazı aksaklıkları kapatmak için plan yapabilirsiniz. Bu konuda tek başınıza ilerlemeniz zor olsa da öncelikli adımın, girişimin sizden gelmesi gerekebilir. Yapabileceklerinizin farkında olduğunuzda, kendinizi geliştireceğiniz alanlar bulmak ve sorumlulukları çekmek de kolaylaşacaktır.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün enerjinizin yüksek olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirerek hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabilir, etrafınızdaki insanlarla daha sıkı bağlar kurabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyecek aktiviteler yapmanız size iyi gelebilir. Sağlık açısından da kendinize özen göstermenizde fayda var. Hayırlı günler dilerim!

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Boğa burcuysan, partnerinle bir süredir yaşadığın sorunlarda empati yapmaya çalışıyorsun. Tek taraflı kimseyi suçlama niyetinde değilsin. Partnerinden ayrılmaktansa orta yolu bulmak istiyorsun. İş hayatı devam eden Boğa burcuysan, yurtdışından kariyerini hızlandıracak bir teklif alabilirsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmamalı ve ona göre hareket etmelisiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi zorlayabilecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Karmaşadan olabildiğince uzak durmanız gerekiyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi ortaklık konulara daha fazla ayırabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından gelen bir takım beklentiler söz konusu olabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün partnerinize kendinizi tam olarak istediğiniz gibi ifade edemeyebilir bu sebepten de huzursuzluk ya da pişmanlık yaşayabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar ile aranda bazı gerginlikler oluşabilir. Aranızdaki fikir ayrılıkları biraz büyük olabilir bugün. Ancak bu durumda nasıl tepkiler vereceğin gününün kalitesini de belirleyecek. O yüzden sakin kalmakta fayda var.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün size, ilerici ve heyecan verici bir enerji getiriyor. Yaşamınızı iyileştirecek ve büyümenize yardımcı olacak beklenmedik bir şey olabilir. Bu daha belirgin fırsatların yanı sıra, moralinizi de yükseltir. Bir değişim ihtiyacı ortaya çıkıyor; kendinizi, projelerinizi, koşullarınızı ve ilişkilerinizi aşamalı olarak ihtiyacı hissediyorsunuz. Kendinizi sınırlayıcı koşullardan ve yüklerden kurtarmak için güçlü bir zamandır ve oldukça olumlu bir değişikliktir. Ayrıca bugün, sizin için neyin en değerli olduğuna dair bir anlayışa ulaşarak hem ilişkilerinize hem de finansal dünyanıza fayda sağlayabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünmeden attığınız adımların negatif sonuçlarını alacağınız bir gün olabilir. Biraz durup düşünmeniz gereken bir zaman dilimi. Yeni teklifler alabilirsiniz. Ekonomik anlamda daha güvenli bir hayat sürmek istiyorsanız hırslarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, gündelik işleriniz, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar için adım atabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konulardaki hassasiyetiniz ilişkinizi zorlaştırıyor. Kimi zaman biraz daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama, endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor. Biraz daha çaba harcamalısınız. İşinizle ilgili fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız ve size zararı dokunan kişilerle aranıza bir mesafe koymak sizin elinizde. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Bademciklerinize dikkat!

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>